Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Fúria femenina al B'Art de l'Ateneu de la mà de Núria Garcia Traveria
Fúria femenina al B'Art de l'Ateneu de la mà de Núria Garcia Traveria Una de les imatges de l'exposició (Núria Garcia Traveria)

Fúria femenina al B'Art de l'Ateneu de la mà de Núria Garcia Traveria

1 de març de 2024 a les 12:45

L'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola presenta la il·lustradora cerdanyolenca, Núria Garcia Traveria, qui descobreix la seva passió per la part més conceptual d'aquest àmbit i comença a buscar la seva veu com a il·lustradora sota el nom de Fúria.

L'estil de Fúria es caracteritza per ser minimalista amb un toc realista, combinat amb una ironia molt marcada i la dosi justa de cinisme. Gran part del seu treball és una crítica social i reflexió sobre els temes d'actualitat més candents, explicant els temes més complexos de la manera més senzilla i impactant.

L'exposició és una conversa il·lustrada plena de preguntes incòmodes, un crit visual a favor de la dona i la igualtat de gènere. Una exposició pròpia per donar veu a totes les dones. 

La inauguració de l'exposició serà aquest 1 de març a les 19 hores dal B'Art de l'Ateneu i estarà disponible fins a l'1 d'abril.