Garrós al rescat (1-3) Foto: Rubén Torres

Garrós al rescat (1-3)

25 de setembre de 2023 a les 6:53

El Cerdanyola guanya a la Penya Independent a domicili amb un Borís Garrós excepcional marcant dos gols i donant una assistència.

Les dimensions del camp, similar a les de Fontetes, ja feien preveure que al Municipal de Sant Miquel el Cerdanyola ho passaria malament. Tocava un partit amb poc joc i molt físic. Boris Garrós ha avançat als verds. La Penya Independent, però, ha aconseguit empatar abans del descans, i en el tram final del partit ha aparegut el pitxitxi del Sarda per fer l’1-2 i en l’afegit donar una assistència a Barquero perquè fes l’1-3 definitiu.

La tranquil·litat de Sant Miquel de Balansat, un petit poblet del nord-est d’Eivissa rebia al Cerdanyola amb un dia espectacular per disputar un partit de futbol. Molt bona oportunitat pels deixebles d' Oliver Ballabriga que no havien viatjat a l’Illa blanca per sortir de festa, sinó per tenyir-la de verd.

Els primers minuts de partit eren el precedent del que passaria durant els 90 minuts. Pilota llarga, centrades a l’àrea des de tot arreu i el físic com a factor més important. Fins que Boris ha volgut. Lucas Pariente ha penjat una pilota des de la banda dreta a prop del punt de penal i Garrós l’ha enviat a dins amb una rematada acrobàtica digna de Zlatan. D’esquena a la porteria, amb un salt lateral de cranc i tocant el coure amb l’esperó de la bota dreta, perquè toqués al pal, i amb intriga, acabés dins. (21’). La Penya Independent ha empatat després d’una bona jugada de De la Cruz, que, amb un barret a la frontal de l’àrea i un xut posterior de primeres amb l’;esquerra, l’ha enviat a l’escaire (29’). Res podia fer Alex Sanchez. Més tard, el mateix Alex ha sigut protagonista. Una topada amb un rival mentre s’enlairava per agafar una pilota, l’ha fet caure de manera molt lletja colpejant-se el cap. Després d’una estona sent atès a la gespa, ha marxat en camilla cap a l’hospital. (Fonts del club han informat posteriorment que es troba bé). En tot aquest enrenou el col·legiat ha expulsat a l’Oliver Ballabriga per una acció que segons ha explicat l’àrbitre al míster de Rubí després li ha dit: “No se exactamente por qué, pero tenía que expulsar a alguien”;. I després de 12 minuts d’afegit els equips marxaven a vestidors.

La segona meitat no ha tingut massa per contar. Fins que de nou la combinació Lucas-Boris ha tingut efecte, aquest cop des del servei de cantonada. Garrós s’ha enlairat per sobre de tots i amb una rematada creuada l’ha enviat al fons de la xarxa (71’). Amb l’1-2 els verds arribaven al tram final esperant les estucades dels taronges, que volien rascar com a mínim un punt. Amb la Penya Independent bolcada ofensivament, Aláez ha fet una bona conducció des de camp propi, ha trobat a Garrós a la frontal i aquest amb un toc subtil li ha deixat a Barquero perquè amb la punteta fes l’1-3 definitiu (89’). Els trams finals s’han viscut amb molta tensió i una baralla entre Manel Martinez i Joseja ha provocat l’expulsió d’ambdós.

El Cerdanyola amb aquests tres punts suma set, i se situa en cinquena posició, l’última plaça que dona accés al play-off. La setmana vinent serà també lluny de Fontetes, aquest cop a Paterna, enfront del Valencia - Mestalla.

FITXA TÈCNICA

Alineacions

SE Penya Independent: Lucas, De La Cruz (Machuca, 73’), Joseja, Bautista (Samu Pinto, 73), Vicent (C) (Navas, 82’), Rulo (Isuardi, 66’), Mena, Espinosa, Borja (Rayco, 66’), Juanmi i Victor Sala.

Entrenador: Ivan Ruiz

Cerdanyola FC: Alex Sanchez (Lluís Andreu, 45’), Escoruela, Manu Castillo (Jon Vega, 8’), Guille Torres, Lucas Pariente, Adri Díaz, Carlos Martínez (Marc Martínez, 85’), Max Marcet (C) (Aláez, 85’), Manchón, Richmond (Barquero, 85’) i Boris Garrós.

Targetes: Per part dels locals han vist groga Juanmi (10’) i De La Cruz (52’) i vermella Joseja (90’). Per part del Cerdanyola Adri Díaz ha vist la groga (45’) i vermella Manel Martínez (90’).

Gols: 0-1 Boris Garrós (21’), 1-1 De La Cruz (29’), 1-2 Boris Garrós (71’) y 1-3 Barquero (89’).