Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Gassiot serà conseller nacional d'ERC i Miró entra a la direcció comarcal
Gassiot serà conseller nacional d'ERC i Miró entra a la direcció comarcal

Gassiot serà conseller nacional d'ERC i Miró entra a la direcció comarcal

7 d'octubre de 2002 a les 0:00

Els cerdanyolencs Concep Miró i Jordi Gassiot són els nous membres de l’Executiva Permanent Comarcal i del Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), respectivament. L'elecció s'ha produït en el marc del Congrés Comarcal d'ERC, celebrat a Matadepera el passat dissabte.
Marc Sanglas continua com president de la Federació Comarcal d’ERC i, a més de Concep Miró, l’executiva vallessana la formen Josep Ventura, Josep M. Civis, Ramon Arribas, Jordi Permanyer, Joan Ridao, Ferran Sant, Eduard Pomar i Marta Aguilar. Segons indiquen des d’ERC, els representants del Vallès Occidental al Consell Nacional de la formació republicana seran Joan Costa, Jordi Expósito, Blai Gasol, Narcís Clavell, Josep Ventura i el cerdanyolenc Jordi Gassiot, actual responsable de premsa de la secció local d’ERC.
Els responsables d’ERC a Cerdanyola destaquen la importància d’aquests nomenaments que suposen tornar a tenir representació en aquests òrgans del partit republicà.
En el decurs del congrés, el diputat d'ERC Joan Ridao va destacar l'aprovació en el parlament de la proposta d'ERC de reforma de l'Estatut, i va manifestar la seva desconfiança en les intencions reals de reforma per part de CiU que va considerar electoralistes i destinades a escenificar un allunyament del PP.