Golejada a Can Colapi (4-11)

12 de desembre de 2022 a les 9:42

El Cerdanyola FC guanya amb contundència a Sabadell a la pista de l'Escola Pia en un partit històric amb 15 gols i 5 expulsions.

No trigaria gaire el Cerdanyola en demostrar la seva condició de líder a una pista històricament complicada on només havia sumat una victòria (la darrera temporada per 1-8) en cinc partits a Sabadell. Albadalejo rematava un servei de banda per fer el 0-1 i, poc després, Dani Alonso, en una gran acció de Josep, i Amores amb una autèntica canonada a l'escaire, ampliaven distàncies fins el 0-3. A poc pel descans, començava a escalfar-se el partit. Loinaz era expulsat amb la segona amonestació i Bussi aprofitava per fer encara més mal als locals amb el 0-4 en un xut exterior que poc podia Santi Sahuquillo. Poc després, els àrbitres xiulaven penal per mans de Bussi i l'expulsaven amb vermella directa per evitar un gol dels sabadellencs. El penal però, l'aturava Adrian Hurtado que substituïa Ramon només per aquesta acció. Malgrat això, el Cerdanyola no aguantava la inferioritat numèrica i l'Escola Pia retallava distàncies amb un gol de Dani Alonso abans d'arribar al descans (1-4).

A la segona part, els de Lara continuaven amb la mateixa dinàmica passant per sobre del rival, i Jan amb dos gols i Amores un altre, portaven el marcador a un contundent 1-7. Pove era expulsat amb vermella directa per una duríssima acció sobre Josep Puig que el deixava sense poder continuar el partit. Lenny feia el 2-7, i Graell també era expulsat amb la segona groga per protestar, igual que l'entrenador local, Pedro Donoso. El Cerdanyola feia la seva, i amb tres gols més (Dani, Albadalejo i Jan, que ja en feia el hattrick) arribava a les dues xifres (2-10) superant la golejada de l'anterior temporada. Lenny tornava a marcar, i Albadalejo culminava el seu hattrick particular. El capità local intentava maquillar una mica el resultat amb el definitiu 4-11.

Bogeria de partit amb contundència ofensiva dels de Lara, que permet al Cerdanyola continuar líder una jornada més i ampliant la diferència a 6 punts amb el segon classificat, l'Hospitalet Bellsport, el proper rival dels verd-i-blancs. Amb aquesta victòria, els de Lara són, a falta de dues jornades per acabar la primera volta, virtualment campions d'hivern.

FITXA DEL PARTIT:

CE Escola Pia (4): Santi (P), Pelu, Sardà (C)(1), Pove i Canet - cinc inicial - Ignasi (P), Graell, Lenny (2), Comadran, Arderiu, Loinaz i Soley.

Cerdanyola FC (11): Ramon (P), Bussi (1), Héctor (3), Amores (2) i Ricardinho - cinc inicial - Adri (P), Jan (3), Dani (2), Bernat, Josep i Javi (C).

Gols: 0-1 Héctor (6'), 0-2 Dani (11'), 0-3 Amores (12'), 0-4 Bussi (18'), 1-4 Dani (pp)(19'); 1-5 Jan (24'), 1-6 Jan (24'), 1-7 Amores (26'), 2-7 Lenny (28'), 2-8 Dani (31'), 2-9 Héctor (33'), 2-10 Jan (34'), 3-10 Lenny (34'), 3-11 Héctor (35'), 4-11 Sardà (40').