Golejada a La Guineueta per començar l'any 2023

10 de gener de 2023 a les 8:04

El Cerdanyola FC guanya per 1 a 5 a La Guineueta i suma així la sisena victòria consecutiva. Un inici aclaparador per les verdes va posar el partit coll a baix aviat, ja que van marcar tres gols en tres minuts. Ara mateix, són terceres classificades a la classificació del Grup 1B de la Preferent.

El primer partit de l'any pel Cerdanyola FC es presentava complicat, perquè visitaven el camp de La Guineueta, on en la present temporada només ha estat capaç de guanyar el Porqueres. Les verdes arribaven amb una ratxa de cinc victòries consecutives i, a causa dels resultats dels seus rivals directes, estaven obligades a sumar una més si volien continuar implicades en la lluita per jugar la fase d'ascens.

El partit va començar amb el Cerdanyola dominant des d'un primer moment i, ràpidament, ja es va posar per feina per avançar-se en el marcador. I ho va fer de forma sorprenent, amb tres gols entre els minuts 13 i 15. El primer el va fer
Andrea Granados, rematant de cap una centrada al segon pal. El 0-2 va caure en la següent jugada, obra de Júlia Vegué amb un xut llunyà aprofitant la mala sortida de Cristina Arjo. El tercer el va fer de forma instantània Carla Bartolomé, amb un altre xut llunyà que va sorprendre la portera local. En el primer quart d'hora, les verdes ja guanyaven 0-3 davant una Guineueta que no va saber reaccionar a aquest triple cop encaixat i a dures penes va posar a prova a Eileen Garcia a la primera part. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el conjunt de
Raül Raposo no va aixecar el peu de l'accelerador i al minut 52 va continuar ampliant la diferència amb el 0-4 d'Andrea Granados, que tornaria a marcar aprofitant una bona passada en profunditat i quedant-se sola davant d'Arjo. Deu minuts més tard, completava la maneta Desi Zambrano amb un xut des de lluny que es va ficar per l'escaire. Amb el 0-5 el partit ja semblava tancat i l'única cosa que va poder fer el conjunt barceloní va ser marcar el gol de l'honor al minut 70, anotat per Estrella aprofitant una badada defensiva de les visitants. Els següents minuts van ser de tràmit i el tècnic cerdanyolenc ho va aprofitar per fer debutar al minut 87 a dues jugadores del juvenil: Nerea López i Júlia Roig.

Finalment, el matx va acabar amb victòria còmoda per les vallesanes per 1-5, sent també la sisena consecutiva del quadre verd. Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC puja fins a la tercera posició amb 25 punts, consolidat a la zona que dona accés a la fase d'ascens. La jornada vinent rebrà la visita de la UE Porqueres, líder de la categoria i ja classificat per la següent fase. Serà diumenge a les dotze del matí

EE La Guineueta (1): Cristina Arjo; Charlotte Pimentel, Ainhoa Moreno, Ellen Bladh, Aroa Martínez; Emma Dalhmann, Eva Díez (Laia Solé 46’), Anna Fusté; Estrella, Daniela Arbiol, Eva Pozo.

Cerdanyola FC (5): Eileen Garcia; Júlia Vegué, Andrea Blázquez, Andrea Bárbero (Eybis Medina 78’), Miriam Tevar (Carla Collado 84’); Claudia Lázaro, Carla Bartolomé (Mònica Brañas 46’), Nuria Ortega (Nerea López 87’); Judit Forné (Júlia Roig 87’), Andrea Granados (Adriana Quer 67’), Desirée Zambrano.

Gols: 0-1 Andrea Granados (13’), 0-2 Júlia Vegué (14’), 0-3 Carla Bartolomé (15’), 0-4 Andrea Granados (52’), 0-5 Desirée Zambrano (62’), 1-5 Estrella (70’).

Amonestacions: Vermella directa per David Ruiz (segon entrenador) i dues grogues per Anna López (delegada)  de l'EE Guineueta, i cartolina groga a Desirée Zambrano del Cerdanyola FC.