Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • González atribueix la pèrdua del regidor del PP a un boicot intern al partit
González atribueix la pèrdua del regidor del PP a un boicot intern al partit

González atribueix la pèrdua del regidor del PP a un boicot intern al partit

29 de maig de 2003 a les 0:00

El cap de llista del Partit Popular (PP) a Cerdanyola, Antonio González, atribueix la pèrdua d'un regidor -el PP ha passat de 4 a 3 regidors tot i haver augmentat en número i percentatge de vots- al boicot intern d'un grup de militants que van formar una llista alternativa a l'oficial que va ser derrotada en el procés de constitució de la candidatura.

González fa un balanç "agredolç" de les eleccions municipals ja que considera que ha estat positiu que el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) hagin perdut la majoria absoluta "pel vot de càstig" dels ciutadans, però afirma que la campanya de boicot interna realitzada per un grup de militants -que no ha volgut identificar- ha fet perdre 1 o 2 regidors a la formació popular ja que l'efecte de l'aplicació de la normativa electoral -la Llei d'Hondt- ha suposat que es perdés un representant "només 16 vots". González assegura que aquests militants havien format una llista alternativa a l'oficial   que va ser derrotada en el moment de constituir la candidatura definitiva per a les eleccions municipals, la qual va tenir finalment el suport de la direcció nacional.

El cap de llista popular lamenta que cap de les formacions presents al nou Consistori tingui en compte el PP a l'hora de plantejar pactes de govern pel pròxim mandat. "No sé perquè, però la gent ens estima, però els altres partits, no", explica gràficament. González indica que avui mateix es reuniran amb representants d'Iniciativa per Catalunya-Verds/Esquerra Alternativa (ICV/EA), però "segurament només per formalitat". Davant d'aquesta situació, el PP en el Ple de constitució del nou Consistori "anirà al seu aire" en el moment de l'elecció d'alcalde.

González recorda que un dels principals problemes de l'Ajuntament segueix sent la falta de recursos, motiu pel qual considera que el desenvolupament del Centre Direccional és l'única solució per a la situació econòmica municipal.