Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • González diu que el Pla de Sanejament municipal hipoteca el futur de Cerdanyola
González diu que el Pla de Sanejament municipal hipoteca el futur de Cerdanyola

González diu que el Pla de Sanejament municipal hipoteca el futur de Cerdanyola

18 de setembre de 2002 a les 0:00

El Partit Popular (PP) ha anunciat el seu vot en contra del Pla de Sanejament que es presentarà divendres a l’aprovació del Ple de l’Ajuntament de Cerdanyola. Segons els regidors popular, el Pla de Sanejament de les arques municipals planteja una renegociació del deute a llarg termini però no resol els problemes estructurals de la gestió de l’Ajuntament. Des del PP consideren que això suposa hipotecar els beneficis que es puguin obtenir de la urbanització del Centre Direccional i, de fet, el futur de Cerdanyola.
Les crítiques concretes al contingut del Pla de Sanejament proposat passen per la falta de garantia del seu compliment, la falta d’explicacions sobre com es reduirà la despesa i perquè consideren que suposarà un augment de la pressió fiscal ja ""que s'apuja el tipus i la base de l'impost i això és duplicar-ho"", afirma Antonio González, portaveu municipal del PP.
El Pla de Sanejament es realitza per un termini major que el que exigeix la Generalitat, que és de 3 anys. Segons el PP, els mateixos redactors de l’estudi indiquen que la situació econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola fins l’any 2005 serà d’ofegor total.
El Pla de Sanejament inclou la renegociació del deute municipal, el que des del PP consideren que suposa hipotecar els beneficis de la urbanització del Centre Direccional. Antonio González assegura que aquest pla hipoteca el futur de la ciutat i no resol els problemes estructurals de la gestió de l’ajuntament. El regidor popular Manuel Romero comenta que ""així els fills hauran de pagar els deutes dels seus pares"".
El PP és l’únic grup que ha anunciat el seu vot, en aquest cas contrari, al Pla de Sanejament municipal que es presentarà al Ple de l’Ajuntament de divendres.