Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • González mostra el seu convenciment de la possibilitat d'un canvi de govern
González mostra el seu convenciment de la possibilitat d'un canvi de govern

González mostra el seu convenciment de la possibilitat d'un canvi de govern

25 de febrer de 2003 a les 0:00

Antonio González, el candidat del Partit Popular (PP) a l'alcaldia de Cerdanyola, es mostra convençut de la possibilitat que les eleccions municipals del 25 de maig suposi un canvi de govern a l'Ajuntament de Cerdanyola. Segons González, l'etapa de govern socialista està esgotada ja que creu que l'alternança al poder és fonamental com a garantia de la democràcia.

González no creu que les majories absolutes siguin bones pel govern de la ciutat i es mostra disposat a oferir la possibilitat d'un pacte a totes les forces polítiques que apostin per aquest canvi ja que consideren que el govern municipal socialista s'ha caracteritzat per la seva mala gestió i la falta de previsió de futur.

Els objectius del PP, segons González, es centren en la millora de la qualitat de vida de Cerdanyola, reduint els impostos i apostant per una gestió coherent en el projecte del Centre Direccional. González creu que els empresaris, com eix fonamental del projecte del Centre Direccional, confien plenament en la política econòmica del PP de la qual destaca que està avalada pel creixement de l'ocupació a l'Estat.

No obstant això, el candidat popular no creu que la situació política general al conjunt de l'Estat ia la possible guerra de l'Iraq tingui una influència decisiva en els interessos electorals del PP ni als comicis locals ni a unes eleccions generals.