Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Gran jornada pel Club d'Escacs Cerdanyola Jornada de Lliga Catalana / Club Penya d'Escacs Cerdanyola

Gran jornada pel Club d'Escacs Cerdanyola

27 de febrer de 2024 a les 11:25

Ple de victòries dels quatre equips locals en la sisena jornada de Lliga Catalana. Amb aquests resultats, tots ells certifiquen pràcticament la permanència en les seves respectives categories.

El primer equip, de Divisió d'Honor, va imposar-se a l'Ateneu Colon de Barcelona per un ajustat 5,5 a 4,5. Decisiva victòria dels cerdanyolencs davant l'actual líder del grup en un encontre que va tenir emoció fins a la partida final, resolta amb triomf de Marc Ortega. Aquesta victòria col·loca al Cerdanyola en tercera posició amb 4 punts quan falta una jornada per finalitzar la fase prèvia. El següent partit comptarà amb desplaçament fins a Terrassa, en cas de guanyar, el Cerdanyola es classificaria en segona posició i lluitaria per les places amb opció al títol de Campió de Catalunya. Marc Ortega, Francesc Nieto i Roger Garcia van endur-se les victòries de la jornada.

 

A la Segona Divisió, clara victòria del segon equip de Cerdanyola contra el Sant Cugat B (1,5 a 8,5). L'equip se situa en tercera posició amb 4 punts, assegurant pràcticament mantenir la categoria obtinguda l'any passat a tres jornades pel final, amb mig punt més seria matemàtic. Les victòries van ser per Albert Fernández, David Gil, Júlia Pinyol, Arnau Camps, Gabriel Font i Laura Toquero. El diumenge vinent juguen casa contra el Tordera, líder de la lliga.

 

Pel que fa al tercer equip, triomf davant el Santpedor B a domicili (2 a 6) a la Primera Categoria. Bones partides dels jugadors cerdanyolencs, que van resoldre amb molta claredat. Les victòries van ser de Paco Lanau, Raul Tornay, Pol Borges, Bernat Ferrer i Eduard Monell. Ara l'equip és tercer amb 4 punts, en un grup on tan sols el campió puja de categoria. El diumenge vinent el Cerdanyola C descansa.

 

En Tercera Categoria, el Cerdanyola D es va imposar al Matadepera A (1 a 3). Gran victòria del quart equip, que aconsegueix la cinquena victòria en sis jornades, situant-se a la tercera posició. Les victòries van ser per Jan Martínez, Erik Tello i Pol Martínez en la seva tornada a la competició, on el club espera que s'hi pugui quedar. El pròxim diumenge, l'equip juga a casa contra Barad C.

 

Fase Prèvia d’Edats Vallès Occidental

Finalment, a la Fase Prèvia d'Edats, bons resultats dels jugadors locals en la quarta jornada. Quan falten dues jornades de torneig, Jan Martínez (Sub-12) i Marc Tornay (Sub-14) lideren les seves respectives categories amb 4 punts sobre 4. El dissabte que ve es desplacen a Sabadell per encarar la cinquena jornada de la competició.