Gran triomf  a Can Xarau Cerdanyola CH (Núria Puentes)

Gran triomf a Can Xarau

5 de novembre de 2023 a les 17:45

El Cerdanyola CH va aconseguir una sòlida victòria com a local davant el CAA Dominicos de la Corunya. L'equip d'aquesta manera encadena la tercera victòria consecutiva en les primeres tres jornades d'OK Liga Plata.

Triomf de líder pel Cerdanyola, el conjunt verd-i-blanc obtenia d'aquesta manera tres victòries en les primeres tres jornades de competició. En l'inici del partit, Jacobo Copa enviaria un llançament directe al pal de la porteria defensada per 'Ninu' Pérez, porter cerdanyolenc. En la resposta, David Ramírez rescatava una bola en camp rival per crear una gran ocasió de perill. El mateix Ramírez assistiria a Ignasi López perque aquest fes el primer gol del partit. Poc durava l'avantatge cerdanyolenca, quan Jacobo Copa feia l'empat a un en una molt bona jugada de combinació. Amb el pas dels minuts, la igualtat es faria patent en el partit, però des del punt de penal Marc Coy tornava a avançar al Cerdanyola en el marcador, resultat amb el qual s'acabaria el primer temps.

Al principi del segon temps, un jugador del Dominicos, Miguel López, rebria un fort cop a la cara, moment que requeriria assistència mèdica. Després de l'incident, amb el joc reprès, el Cerdanyola aconseguiria fer el tercer gol del duel, obra del capità Ignasi López. A partir d'aleshores, l'equip pressionava contra els gallecs. En la desena falta del Dominicos, Erik Gual anotava de falta directa per fer el quart gol del Cerdanyola amb un potent xut ras. Álvaro Giménez, completant una gran jugada col·lectiva, feia el cinquè gol del Cerdanyola. En el tram final de partir, Javier Añón anotava de falta directa després d'una targeta blava sobre Marc Ramírez. Sentenciant el partit, Erik Gual feia el sisè en una molt bona jugada de tot l'equip. Als minuts finals, el mateix Añón anotava novament de falta directa en una targeta blava sobre Álvaro Giménez per fer el 6 a 3 definitiu en el partit.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda segon classificat amb el permís del CP Vilafranca, empatat a punts però amb la diferència de gols superior per un gol més. Per la seva part, el Dominicos queda desè amb 3 punts.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Gerard ‘Ninu’ Pérez (P), Ignasi López (c), Marc Coy, Álvaro Giménez, David Ramírez; Erik Gual, David Martínez,  Marc Ramírez, Guille de Moya i Darío Tapia (P)

CAA Dominicos: Martín Barros (P), Marcos Vaamonde, Javier Añón, Miguel López, Jacobo Copa; Pablo Campos, Iñigo Varela, Manuel Fernandez i Iago López (P).

Gols: 1-0, Ignasi López (2’); 1-1, Jacobo Copa (5’); 2-1 Marc Coy (15’); 3-1, Ignasi López (28’); 4-1,  Erik Gual (31’); 5-1, Álvaro Gimenez (33’); 5-2, Javier Añón (41’); 6-2, Erik Gual (46’); 6-3, Javier Añón (47’).

Àrbitres: David Pedrola i Aleix Gorina.