Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Grassas i Expósito, principals baixes a l'Epson Cerdanyola 2002-03
Grassas i Expósito, principals baixes a l'Epson Cerdanyola 2002-03

Grassas i Expósito, principals baixes a l'Epson Cerdanyola 2002-03

17 de juliol de 2002 a les 0:00

La plantilla del primer equip del Cerdanyola Club d’Hoquei ja ha estat confirmada per a la pròxima temporada després d’haver-se reunit el president de l’entitat, Santiago Hernández, amb els jugadors ahir al vespre.
Tots els jugadors de la temporada passada segueixen al Cerdanyola excepte Joan Grassas, que marxa a l’Igualada, i Jordi Expósito, que jugarà al Vigo Stick (equip també de la Primera Nacional) la temporada vinent.
El president del club ha arribat a un acord, sobretot, econòmic amb els jugadors per a que continuïn sota la disciplina de l’equip verdiblanc de cara a la pròxima temporada, la 2002-2003. Al voltant d’un 20 percent de rebaixa de les fitxes és el que s’ha negociat. Els jugadors que continuaran són Antonio Roda, Ferran Sáez, Marc Rodrigo, Jordi Marimon, David Novell y Óscar González. Els júniors Marc Navarro y Rubén Cano, juntament amb Roger Rocasalvas tindran fitxa de Primera Catalana però jugaran amb el primer equip. De la mateixa manera que ho farà la única incorporació de l’Epson enguay, la del porter júnior Dídac Seliubadaló.