Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Guanyem considera que el nou contracte de manteniment d’arbrat arriba tard i esp...
Guanyem considera que el nou contracte de manteniment d’arbrat arriba tard i espera avançar cap a la gestió directa Ivan González, portaveu Grup Municipal Guanyem Cerdanyola

Guanyem considera que el nou contracte de manteniment d’arbrat arriba tard i espera avançar cap a la gestió directa

28 de desembre de 2022 a les 11:01

Guanyem Cerdanyola celebra que la ciutat disposi d’un nou contracte de manteniment d’arbrat i zones verdes, tot i considerar que s’hauria d’haver adjudicat molt abans.

Audios

28-12-2022 Entrevista Ivan González (Guanyem)

El portaveu del Grup Municipal Guanyem Cerdanyola, Ivan González, creu que “un contracte tant important com el del servei de manteniment de l’arbrat, jardins i espais verds municipals s’hauria d’haver adjudicat fa molt de temps”, i espera que “permeti complir amb els nous estàndards normatius de productes no contaminants”. González afegeix que “a mig termini seria bo poder plantejar la gestió directa del servei”.

Sobre el rebuig de la via d’urgència per l’aprovació d’un paquet de 31 reconeixements d’obligacions, que ara precisaran de la convocatòria d’un Ple extraordinari, González explica que el seu grup ja va avisar que s’abstindria en la urgència i que “tot i així ho van portar, en una nova mostra de que no van negociar amb l’oposició i van tirar pel dret”.

El Ple va votar per unanimitat l’adhesió als objectius de la Unió Europea de reduir els gasos d’efecte hivernacle en el marc del Pacte d’Alcaldies pel Clima i l’Energia Sostenible, el que Ivan González veu “com un simple titular que utilitzarà el govern per tapar la falta de  mesures concretes i valentes per assolir els objectius, com canviar el model de recollida i gestió de residus”.

Sobre les dues mocions debatudes al Ple, González celebra la suma al consens del PSC en la defensa del català i quant a la moció que demanava millorar de les condicions laborals de la Policia Local de Cerdanyola, rebutjada amb l’abstenció de Guanyem, diu que “ens grinyolen les qüestions que afecten al model de policia i de seguretat ciutadana, i considerem que el marc per tractar les millores laborals és un altre”.

Des de Guanyem creuen que la incertesa no pot ser excusa per prorrogar el pressupost, i que “simplement s’evidencia que el govern no té el suport necessari per tirar endavant un pressupost que seria regressiu i per altra banda no s’atreveixen amb un pressupost expansiu amb majoria d’esquerres”.

Ivan González creu que si alguna cosa positiva es pot extreure del 2022 és que “entre tots i totes hem demostrat fortalesa i unitat per poder sortir de la situació generada per la pandèmia”, i com a gran repte per al 2023 espera que “entre tots i totes aprofitem la cita electoral de maig per arribar a finals del nou any amb una ciutat més justa i cohesionada”.