Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Guanyem es presenta com l’única opció real per canviar les coses a Cerdanyola
Guanyem es presenta com l’única opció real per canviar les coses a Cerdanyola

Guanyem es presenta com l’única opció real per canviar les coses a Cerdanyola

13 de març de 2023 a les 9:55

Ivan González, candidat a l’alcaldia de Guanyem Cerdanyola, reivindica el llegat de l’acció de govern del Compromís i es presenta com l’única força política capaç de canviar les regles del joc i posar-se el servei de la classe treballadora.

Audios

13-03-2023 Ivan González

El candidat a l’alcaldia de Guanyem Cerdanyola a les properes eleccions municipals, Ivan González, ha volgut remarcar que “el municipalisme és la primera línia de defensa de les classes treballadores i els Ajuntaments el primer camp de batalla per barrar el pas a l’extrema dreta”, deixant clar que “estarem sempre, com ja hem demostrat tan a govern com a l’oposició, al costat de la gent treballadora que més ha patit les conseqüències de la crisi”.

González ha reivindicat l’acció del govern del Compromís “en polítiques concretes i valentes, com obrir el camí de la redistribució de la riquesa amb la tarifació social o abaixar els impostos a les famílies i pujar-los a les gran empreses; o apostant per la participació ciutadana, com quan vam vincular qualsevol planejament al Centre Direccional a una consulta ciutadana”.

El que fora alcalde de Cerdanyola pel Compromís, Carles Escolà, agraïa a Ivan González “haver fet el pas per encapçalar un projecte col·lectiu com Guanyem, disposat a canviar les coses que ningú altre s’atreveix a canviar”, recordant que “va ser el govern del Compromís qui va posar en l’agenda política de la ciutat la fiscalitat progressiva, la gestió directa de serveis municipals, la recuperació d’equipaments o el projecte de pressupostos participatius”.

Escolà posava com a prova de la vàlua d’Ivan González, regidor d’Urbanisme amb el Compromís, que “tots els projectes que ha tirat endavant el PSC durant aquest mandat, eren projectes posats en marxa per nosaltres, amb una gran feina a peu de carrer, al costat del veïnat, de l’ara candidat a l’alcaldia de Guanyem Cerdanyola”.

La diputada de la CUP al Parlament, Eulàlia Reguant, donava suport a la candidatura de Guanyem Cerdanyola reconeixent que “les institucions tenen els seus límits, però poden ser el dic de contenció de les polítiques del gran capital i un pol de redistribució per a la gent treballadora”. Reguant creu que “allò públic ha de ser el salvavides de tothom i no una font de recursos per a uns pocs, de manera que es fa indispensable la presència de Guanyem als Ajuntaments per tal de crear comunitat i contrapoder”. 

La ex alcaldessa de Badalona i diputada de la CUP al Parlament, Dolors Sabater, també ha donat suport a Ivan González com a “garantia de valentia i voluntat política per canviar les coses des de l’Ajuntament malgrat l’entramat burocràtic i legal que paralitza els municipis, perquè els Ajuntaments han de ser trinxeres contra les polítiques que esclafen la classe treballadora i esquarteren el territori”.

Guanyem Cerdanyola farà públics els noms dels primers llocs de la seva candidatura durant els propers dies, insistint en que més enllà dels noms, es tracta d’un projecte col·lectiu i l’única opció per a un canvi real a la ciutat.