Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Guanyem mostra preocupació davant la possibilitat que el govern comenci a portar...
Guanyem mostra preocupació davant la possibilitat que el govern comenci a portar al Ple punts per via de urgència Ivan González, portaveu Grup Municipal Guanyem

Guanyem mostra preocupació davant la possibilitat que el govern comenci a portar al Ple punts per via de urgència

5 d'octubre de 2023 a les 9:55

Guanyem mostra preocupació davant la possibilitat que el govern aprofiti la majoria absoluta per començar a portar punts per via de urgència com ja ha fet al Ple de setembre amb una modificació de pressupost pel tempteig i retracte per adquirir un habitatge social.

Audios

05-10-2023 Entrevista Ivan González (Guanyem)

El portaveu del Grup Municipal de Guanyem Cerdanyola, Ivan González, recorda al govern que “les urgències són per a temes que en cas de no portar-se al Ple provocarien un greu perjudici a l’interès general, que l’oposició necessita dies per examinar la documentació i que malgrat aprovar-se la urgència per majoria absoluta, es pot impugnar la decisió davant un jutge per improcedent”. 

González reconeix que el govern està reduint la quantitat de reconeixements d’obligacions, però no creu que “un tema de gestió diària com aquest s’hagi de convertir en un punt clau de la gestió de govern com s’està fent, oblidant-se de fites polítiques més ambicioses”. On no veu cap millora és en la baixa execució pressupostària, i preveu xifres similars a les de l’exercici anterior.

El Ple va aprovar una modificació de l’ordenança de terrasses per augmentar el màxim de superfície disponible. Ivan González creu que “la modificació torna a demostrar que l’ordenança s’ha fet a mida de les reclamacions dels empresaris del sector, obviant tot procés de participació o diàleg amb les entitats veïnals”.

Guanyem va donar suport a la moció presentada per ERC per habilitar vàters públics als diferents barris i zones de la ciutat mitjançant mòduls específics a la via pública, als diferents parcs urbans i a les zones esportives, i espera que el govern posi els mecanismes per portar-la a terme.