Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Guanyem referma la seva oposició al Quart Cinturó

Guanyem referma la seva oposició al Quart Cinturó

30 de gener de 2023 a les 11:02

Guanyem Cerdanyola manifesta la seva oposició al projecte del Quart Cinturó (B-40) i anuncia que es sumarà a les mobilitzacions que es realitzen contra aquesta infraestructura i “en defensa del territori”.

Guanyem Cerdanyola critica al govern de la Generalitat en la seva decisió d’acceptar la construcció del Quart Cinturó en el marc de les negociacions de pressupostos d’ERC amb el PSC. Per a Guanyem fer “una nova autopista a canvi de mantenir-se al poder és una greu irresponsabilitat” , especialment en el “context d’emergència climàtica que vivim i amb una comarca que té uns nivells de contaminació per sobre dels límits establerts per la OMS”.

Guanyem defensa que el projecte del Quart Cinturó no és una demanda real de la població i considera que una prova d’això és “la lluita dels diferents col·lectius ecologistes que porten més de 30 anys defensant el territori” .

L'alcaldable i portaveu municipal de Guanyem, Ivan González, demana responsabilitat a ERC ja que “a Cerdanyola, per desgràcia, coneixem de prop els problemes de salut provocats per la contaminació”. Així, González reclama a Esquerra que “no aposti per un model caduc i nociu per la salut” ja que el que cal fer és invertir en “transport públic digne i de qualitat i deixar enrere l’asfalt.”

Des de Guanyem anuncien que es sumaran a les mobilitzacions que es realitzaran contra e Quart Cinturó i fan una crida a la ciutadania de Cerdanyola perquè també hi participi.