Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Homenatge a la centenària Josefa Bosque Bayod

Homenatge a la centenària Josefa Bosque Bayod

20 de febrer de 2024 a les 10:30

Josefa Bosque Bayod, qui ahir va fer 100 anys, va rebre la visita i homenatge de l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera.

La veïna de Cerdanyola Josefa Bosque Bayod va viure ahir, dilluns 19 de febrer, un dia molt especial perquè va complir cent anys i ho va fer acompanyada de la seva familia. També va rebre la visita i homenatge de l'alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera que van tenir l'oportunitat de fer entrega a la centenària d'un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l'alzina centenària de Cordelles.

Amb aquest homenatge l'Ajuntament vol transmetre l'afecte de tota la ciutat a les persones que tenen la sort d'arribar a ser centenàries.

Josefa Bosque Bayod va néixer el 19 de febrer de 1924 a un petit poble de la provincia de Terol. Va arribar a Cerdanyola junt amb el seu marit, concretamente al Sot de Can Xarau, quan tenia 23 anys. Josefa, vídua des de fa 10 anys,  és mare de dos fills i quatre néts, la més gran de 50 anys i el més petit de 8. Conserva un gran sentit de l’humor i molt bona memòria.