Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Homenatge a la centenària Manuela Isabel Esteban Yuste

Homenatge a la centenària Manuela Isabel Esteban Yuste

7 de novembre de 2023 a les 8:14

L'alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, van visitar aquest 5 de novembre a Manuela Isabel Esteban Yuste, qui complia cent anys

 

Manuela Isabel Esteban Yuste va viure ahir, diumenge 5 de novembre, un dia molt especial perquè va complir cent anys i ho va fer acompanyada de la seva àmplia família i dels residents i personal de la residència CIM Belletarra. A més, també va rebre la visita i homenatge de l'alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera. Tots dos van tenir l'oportunitat de fer entrega a la centenària d'un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l'alzina centenària de Cordelles.

Amb aquest homenatge l'Ajuntament vol transmetre l'afecte de tota la ciutat a les persones que tenen la sort d'arribar a ser centenàries.

Manuela Isabel Esteban Yuste va néixer el 5 de novembre de 1923 a Ojos Negros, un petit municipi de la comarca de Terol. Allà, va viure la seva infantesa i es va casar amb el Felipe amb qui es va traslladar a viure a Cerdanyola, junt amb els seus tres fills, a finals dels anys quaranta. La Manuela Isabel ha dedicat tota la seva vida a tenir cura de la seva família, avui molt extensa amb set néts i cinc besnéts. Tots ells la van visitar ahir a la CIM Bellaterra a on resideix en l’actualitat.