Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

Homenatge a la centenària Soledad Guillén Casas

Homenatge a la centenària Soledad Guillén Casas

11 de juny de 2024 a les 10:00

L'alcalde, Carlos Cordón, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, van visitar el passat divendres a la senyora Soledad Guillén Casas amb motiu del seu 100 aniversari.

Soledad Guillén Casas va complir el divendres, 7 de juny, cent anys i ho va fer acompanyada de la seva família. A més, la centenària va rebre també la visita i homenatge de l'alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, que li van fer entrega d'un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l'alzina de Cordelles.

Amb aquest homenatge l'Ajuntament vol transmetre l'afecte de tota la ciutat a les persones que tenen la sort d'arribar a ser centenàries.

Soledad Guillén Casas  va néixer el  7 de juny de 1924 a Mazarron, província de Múrcia. Va arribar a Barcelona quan era molt petita perquè el seu pare va trobar feina a l'empresa La Maquinista Terrestre i Marítima. Era la segona de 6 germans, tots ja morts, i es va quedar viuda fa 18 anys. És mare de dos fills i té una neta i tres besnets. Es troba molt bé de salut i no s'acaba de creure que hagi arribat als 100 anys. Soledad va gaudir molt de la visita de l'alcalde i la regidora pel seu aniversari.