Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • ICV i PAS debatran la sanitat en dos actes durant els pròxims dies

ICV i PAS debatran la sanitat en dos actes durant els pròxims dies

13 de març de 2003 a les 0:00

Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) i Participació Activa i Social (PAS) abordaran en pròxims dies el futur de la sanitat en dos activitats que es realitzaran a l'Ateneu: el taller de participació d'ICV dilluns vinent, i la xerrada-col.loqui del PAS -prevista inicialment per dimarts- que es farà el dia 25.

Així, l'activitat d'ICV s'emmarca dins el procés de participació en l'elaboració del programa municipal de la formació sota el lema I tu què opines? i abordarà qüestions com la salut com dret de la ciutadania, la sanitat pública i el mapa sanitari o la posició d'aquesta formació sobre el Centre d'Atenció i Seguiment de les Drogodependències (CAS). L'acte, que s'iniciarà dilluns a les 19.30 hores, comptarà amb la participació d'Imma Mayol, tinent d'alcalde de Salut Pública i Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona, Toni Morral, candidat a l'alcaldia de Cerdanyola i portaveu municipal d'ICV, i l'exregidora de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de la nostra ciutat Eva Torralba.

La xerrada-debat del col.lectiu PAS s'iniciarà el dia 25 a les 19 hores i abordarà la situació de la sanitat pública a Cerdanyola. L'acte forma part del cicle d'activitats Un Pas per Cerdanyola que el col.lectiu assembleari ha posat en marxa per recollir propostes i idees que puguin incorporar-se al seu programa polític.