Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • ICV reclama que Cerdanyola s'incorpori al Fòrum del Pla Estratègic Metropolità

ICV reclama que Cerdanyola s'incorpori al Fòrum del Pla Estratègic Metropolità

28 d'octubre de 2002 a les 0:00

Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) presentarà un prec al Ple Municipal de Cerdanyola de dijous en que reclamarà que l'Ajuntament de la nostra ciutat s'incorpori al Fòrum d'elaboració del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona. Des d'Iniciativa mostren preocupació per aquesta absència quan si que estan incorporats institucions locals com el Laboratori de la Llum del Sincrotró, el Parc Tecnològic del Vallès (PTV) o la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El portaveu d'ICV, Toni Morral, considera incomprensible l'absència de l'Ajuntament de Cerdanyola quan es tracta d'un "municipi estratègic" a la zona amb la UAB, el Centre Direccional, una part important del Parc de Collserola, part del traçat del Tren de Gran Velocitat (TGV) o projectes com els del túnel d'Horta.

Segons ICV, el Vallès Occidental "pesa molt poc" en el debat polític metropolità "i això és preocupant", destaca Morral.

Tot i aquestes informacions, l'Ajuntament de Cerdanyola figura com membre del Consell General del Pla Estratègic Metropolità a la seva pàgina web, però des d'ICV es remarca que no consta que cap representant muncipal hagi assistit a les reunions d'aquest fòrum, segons indiquen les actes de les reunions.