Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Inici de Lliga Catalana a Taradell Erik Gual (Mónica García Moreno)

Inici de Lliga Catalana a Taradell

15 de setembre de 2023 a les 10:09

El Cerdanyola CH disputa aquest divendres 15 de setembre (20:30 h) la primera jornada de la Lliga Catalana Plata a la pista del CP Taradell. L'equip prepara el primer torneig oficial de la temporada abans de l'estrena a la OK Liga Plata.

Arrenca de manera oficial la temporada 2023/24 pel primer equip masculí del Cerdanyola CH. L'equip arrenca aquest cap de setmana la Lliga Catalana Plata, torneig d'inici de temporada on s'enfronten tots els equips de la lliga dividits en diversos grups. Els cerdanyolencs s'han vist enquadrats al Grup D, juntament amb CP Taradell, Martinelia Manlleu i CP Congrés.

 

En la primera jornada visitaran la pista del Taradell, equip al qual ja es van enfrontar a la OK Liga Plata la temporada passada i on l'equip vallesà va aconseguir els tres punts, tant en l'anada com en la tornada. Aquest partit també servirà com a posada a prova per a jugadors com Marc Coy i Álvaro Giménez, incorporats aquest any. A més de l’arribada de Diego Mir com a nou entrenador. 

 

Per la seva banda, el conjunt osonenc també presenta noves cares respecte a l'anterior curs com Arnau Font, procedent de l'Arenys de Munt, i Nil Genero, del Compañía de María de la Coruña. Entre les seves baixes, Xavi Crespo s'ha incorporat al Sant Just recentment ascendit a la OK Liga i Albert Dalmau, qui penja els patins.

 

En aquesta primera jornada, també s'enfrontaran el Martinelia Manlleu i el Sant Just, partit que tindrà lloc el diumenge 17 de setembre a les 19 h de la tarda.

 

El partit entre CP Taradell i Cerdanyola CH, corresponent a la primera jornada de Lliga Catalana Plata, es disputarà el divendres 15 de setembre a les 20:30 h de la tarda al Pavelló d'Esports el Pujoló.