Inici fulminant del Cerdanyola a Europa

6 de febrer de 2022 a les 13:15

El Cerdanyola CH guanya de manera contundent el seu partit contra la AS Sanjoanense de Portugal en la primera jornada de Copa Europa Femenina (9-1).

El conjunt verd-i-blanc va aconseguir una victòria de prestigi aquest dissabte a Can Xarau contra el Sanjoanense portuguès. L’equip dirigit per Dani Setién va sortir des del primer minut a pel partit, corresponent a la primera jornada d’Eurolliga.

Ja en l’inici, Adriana Gutiérrez per partida doble posaria per davant al Cerdanyola en el primer minut de joc. La AD Sanjoanense semblava ficar-se en el partit al minut 15’ amb un gol de Sara Fernandes que escurçava la diferència de gols al marcador.

Poc duraria l’alegria per les jugadores portugueses quan Gemma Solé, sis minuts després, anotava dos gols ràpids en qüestió de segons. Un minut més tard, Natalia Crespo faria el cinquè per marxar al descans 5 gols a 1.

En la segona meitat el Cerdanyola seguiria a per més gols. Gemma Solé anotaria en l’inici de falta directa, poc després Adriana Gutiérrez veuria porta de nou contra la porteria que defensava Catarina Viola. La jugadora argentina culminaria la increïble victòria del Cerdanyola amb dos nous gols per col·locar el 9 a 1 definitiu al Pavelló Municipal de Can Xarau.

Amb aquest resultat, l’equip suma tres punts per col·locar-se momentàniament líder del grup B de l’Eurolliga Femenina. Palau de Plegamans és segon classificat amb els mateixos punts després de vèncer el Roller Matera italià. Per la seva banda, CP Manlleu descansava aquesta jornada.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: Carla Batlle (P), Maria Figuerola, Joana Xicota, Gemma Solé, Adriana Gutiérrez, Natalia Crespo, Abril Batlle, Ariadna Carrión i Mariona Surós (P).

AD Sanjoanense: Catarina Viola (P), Daniela Silva, Bárbara Marques, Dora Martins, Rita Couto, Inés Ferreira, Joana Rodrigues, Sara Fernandes, Renata Balones i Ana Barela (P)

Gols: 1-0, Adriana Gutiérrez (1’); 2-0, Adriana Gutiérrez (1’); 2-1, Sara Fernandes (15’); 3-1, Gemma Solé (22’); 4-1, Gemma Solé (22’); 5-1, Natalia Crespo (23’); 6-1, Gemma Solé (24’) 7-1, Adriana Gutiérrez (26’); 8-1, Adriana Gutiérrez (37’); 9-1, Adriana Gutiérrez (37’).

Àrbitres: Tània Pardo i Gerard Gorina.