Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • "Iniciativa acusa al PSC ""d'electoralisme pur"" pel pàrquing del Passeig del Po...
"Iniciativa acusa al PSC ""d'electoralisme pur"" pel pàrquing del Passeig del Pont"

"Iniciativa acusa al PSC ""d'electoralisme pur"" pel pàrquing del Passeig del Pont"

3 d'octubre de 2002 a les 0:00

El portaveu d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Toni Morral, acusa a l’equip de govern municipal de fer “electoralisme pur i dur” amb l’anunci de la construcció d’un aparcament soterrani al Passeig del Pont. Morral manifesta que aquest anunci no té cap credibilitat ja que el govern del Partit dels Socialistes (PSC) ja ha promès la construcció d’aquest pàrquing, “com a mínim, en 3 ocasions”. Morral recorda que l'anunci es fa a pocs mesos de la celebració d'eleccions municipals i el qualifica de ""brindis al sol descaradament electoral"".
El portaveu municipal d’ICV destaca que abans de construir cap aparcament cal comptar amb una planificació acurada de les necessitats existents a la ciutat. “Per què al passeig del Pont i no a altres indrets? Per què construir només un i no tres a la vegada?”, es pregunta Morral.
Des d’ICV critiquen que s’hagi posat en marxa la tercera fase del Pla del Centre al sector Escoles/Altimira sense solucionar prèciament el problema de l’aparcament a la zona amb la construcció de pàrquings soterranis que podrien fer-se a la plaça abat Oliba o a Sant Ramon. Morral considera que la planificació en execució suposa treure 310 places d’aparcament a una zona molt densament poblada, el que agreuja el dèficit d’aparcaments al sector.
Segons els responsables del govern municipal, l’avantprojecte per a la realització d’un aparcament soterrani al Passeig del Pont estarà enllestit en un mes i mig i la intenció de l’equip de govern és que tot el procés administratiu i d’informació pública pugui estar acabat abans del mes d’abril del proper any amb la intenció que quedi adjudicada la concessió abans de les eleccions. D'acord a aquest calendari, les obres podrien començar iniciat el nou mandat. L’avantprojecte preveu un aparcament de dos nivells, amb capacitat per a aproximadament, 400 places.