Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Iniciativa obre les primàries amb la sensació que Morral serà l'únic candidat
Iniciativa obre les primàries amb la sensació que Morral serà l'únic candidat

Iniciativa obre les primàries amb la sensació que Morral serà l'únic candidat

9 d'octubre de 2002 a les 0:00

Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) ha iniciat el procés de primàries a Cerdanyola per escollir el cap de llista de la formació a les eleccions locals de maig del 2003. El període de presentació de candidatures s’allarga fins el 21 d’octubre i el procés es tancarà el 6 de novembre amb la realització de la votació a la seu del partit, situada a la plaça Primer de Maig. No obstant, els responsables d’ICV reconeixen que només s’espera la presentació d’un únic candidat, l’actual portaveu municipal i cap de llista durant els 2 últims comicis locals, Toni Morral.
Jordi Miró, president de l’agrupació local d’IC-V, explica que és normal que encara no s’hagi presentat cap candidatura per ser cap de llista ja que primer s’han de recollir avals firmats per adherits i simpatitzants de la formació, però també reconeix que “la sensació que hi ha és que només es presentarà la candidatura de Toni Morral”.
Miró destaca que un cop realitzat el procés de primàries, ICV vol obrir el temps d’elaboració del programa electoral marcat “d’una manera el més oberta i participativa possible” i comptant amb la col.laboració de les entitats i dels ciutadans.