Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Iniciativa posa en marxa un procés d'elaboració participativa dels programa
Iniciativa posa en marxa un procés d'elaboració participativa dels programa

Iniciativa posa en marxa un procés d'elaboració participativa dels programa

25 de febrer de 2003 a les 0:00

Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) ha presentat aquest matí la seva campanya d'elaboració d'un programa electoral per participar als comicis municipals del 25 de maig en la que vol aconseguir la participació de ciutadans i entitats de Cerdanyola.

Juan Rodríguez, responsable del disseny de la campanya, indica que un programa electoral és un producte que es presenta a la ciutadania i que, per tant, ha de recollir les seves inquietuds. ICV vol articular tallers de participació en 5 àmbits: ciutat i territori, activitat socioeconòmica, serveis a les persones, regeneració democràtica i participació i desenvolupament sostenible.

El candidat a l'alcaldia d'ICV, Toni Morral, manifesta que es mantindran reunions amb les entitats de Cerdanyola per recollir tot tipus de propostes que poden articular-se al programa electoral i que també s'instal.laran punts d'informació al carrer per tenir un major contacte amb la ciutadania. Morral afirma que Cerdanyola té unes grans potencialitats que han de ser impulsades sense més dilació amb l'objectiu de buscar una major qualitat de vida pels seus ciutadans.

Morral estima necessari imposar noves maneres d'exercir la política i crea nous espais de relació entre governants i governats, marcats per la proximitat i la transparència i es mostra convençut de "l'oportunitat històrica" que representen les eleccions del 25 de maig per imposar "un canvi de govern municipal i iniciar una nova etapa de gestió" política.