Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Jazmín Arjona i Rubén Mendoza es classifiquen per a la Fase Final del Campionat...
Jazmín Arjona i Rubén Mendoza es classifiquen per a la Fase Final del Campionat d’Espanya de judo Jazmín Arjona al podi de la fase del sector (Cedida)

Jazmín Arjona i Rubén Mendoza es classifiquen per a la Fase Final del Campionat d’Espanya de judo

21 de novembre de 2023 a les 11:49

L’esportista del Cerdanyola Club Judo Vallès Jazmin Arjona ha aconseguit passar a la Fase Final del Campionat d’Espanya en la categoria de -57 kg mentre Jordi Rosado s’ha quedat a les portes d’assolir-ho en la categoria de -100 kg. Rubén Mendoza si va assolir el pas a la final en la categoria de -90 kg dels veterans.

Jazmín Arjona va aconseguir passar a la Fase Final en la competició del sector est -que inclou València, Balears, Múrcia i Catalunya- d’aquest Campionat d’Espanya guanyant dos dels tres combats en què va prendre part en aquesta preliminar, celebrada a Barcelona. La judoka cerdanyolenca es va refer d’una derrota inicial davant la catalana Aakriti Dasgupta imposant-se de forma consecutiva en els combats amb l’Aitana Mingot i l’Andrea Robla, totes dues de València.

 

Per la seva banda, Jordi Rosado va perdre els dos combats que va disputar en aquesta fase de sector est i no va poder arribar a la final tindrà lloc a Pamplona el proper 2 de desembre. 

 

Veterans

 

Des del Cerdanyola Club Judo Vallès destaquen també la participació de competidors veterans que van competir en la Fase Sector Sud a Guadalajara. Rubén Mendoza va aconseguir la tercera posició en la categoria de -90 kg.i es va classificar per la fase final, fita que no va assolir als seus 54 anys, Jordi Mayà, que va disputar quatre combats en la màxima categoria (+100kg).

 

Copa Moianès Aleví 

 

D’altra banda, els judokes alevins del club cerdanyolenc van participar a la setena edició de la Copa Moianès, aconseguint dues copes en una competició en que van participar per adquirir experiència.