Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • "Jordi Miró creu que ICV tindrà bons resultats electorals perquè ""cal un canvi"...
"Jordi Miró creu que ICV tindrà bons resultats electorals perquè ""cal un canvi"""

"Jordi Miró creu que ICV tindrà bons resultats electorals perquè ""cal un canvi"""

9 d'octubre de 2002 a les 0:00

El president local d’Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), Jordi Miró, es mostra optimista sobre els resultats que obtingui la formació ecosocialista en els comicis municipals del mes de maig del 2003 i manté oberta la possibilitat a arribar a acords de col.laboracions amb Esquerra Unida i Alternativa (EuiA) que permetin presentar una candidatura conjunta.
El president local d’ IC-V es mostra optimista davant les expectatives electorals de la formació ecosocialista i es mostra confiat en “que la necessitat de canvi que es detecta a Cerdanyola faci d’ICV la força alternativa per un altre tipus de gestió a la ciutat” .
No obstant, Miró assegura “tenir un optimisme que toca de peus a terra” i considera impossible superar el número de vots que obtingui el Partit dels Socialistes (PSC), però creu que ICV augmentarà el número de regidors i els socialistes perdran la majoria absoluta, fets que segons Miró podrien obligar a plantejar un govern d’esquerres al pròxim Consistori. De tot manera, Jordi Miró considera, “avui per avui”, difícil repetir el pacte amb el PSC ja que les relacions entre els dos exsocis de govern local estan marcades “per la desconfiança que tenim”.
D’altra banda, IC-V seguirà mantenint reunions periòdiques amb EUiA amb l’objectiu d’arribar a acords que permetin presentar-se conjuntament a les eleccions municipals de l’any vinent. Jordi Miró assegura que les reunions celebrades fins ara han transcorregut amb “un bon ambient” i amb postures comunes sobre temes importants, però considera que no es poden extraure conclusions.