Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Jordi Morral obre el Roser de Maig amb una crida a l'amor per Cerdanyola
Jordi Morral obre el Roser de Maig amb una crida a l'amor per Cerdanyola

Jordi Morral obre el Roser de Maig amb una crida a l'amor per Cerdanyola

4 de maig de 2002 a les 0:00

""El missatge que dono és que s'ha d'estimar Cerdanyola"", afirmava Jordi Morral, director de la Coral Cerdanyola i Cerdanyolenc de l'Any, en el moment de obrir oficialment la Festa major amb la lectura del pregó del Roser de Maig 2002 al Parc del Turonet.
Morral feia un cant a la terra que s'ha d'estimar perquè ""això vol dir senti teves les coses, tot i que no ho siguin i et dóna desig de col.laboració i amistat"". Per això assegura que la seva tasca al llarg dels anys ha estat sempre dins les entitats que han canalitzat les seves inquietuds ""sempre en benefici del poble"".
El pregoner del Roser de Maig destaca la necessitat de potenciar la convivència en una ciutat que ha passat en pocs anys de ser ""poble petit a gran ciutat"". Segons Jordi Morral, cal tenir clar que ""les cultures no són Constitucions intocables"" i hem d'aprendre que ""les diferències enriqueixes"" per fer una nova cultura millor.
Finalment, Morral remarca la necessitat que la joventut prengui el relleu i fa una crida per a que els joves ""imaginin un projecte de convivència social exemplar"" en col.laboració amb les entitats perquè construir Cerdanyola ""serà per ells un plaer enriquidor"".
L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, havia presentat moments abans al pregoner de la festa com una persona sensible i humana, que és ""director de la Coral, però sobretot amant de Cerdanyola"".