Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Jornada carregada d’hoquei a Can Xarau Paula Ferrón (Cerdanyola CH - CP Vila-Sana) / Cerdanyola Club d'Hoquei

Jornada carregada d’hoquei a Can Xarau

1 de febrer de 2024 a les 18:38

El dissabte 3 de febrer els primers equips femení i masculí del Cerdanyola CH disputaran les seves respectives jornades de lliga com a local. El conjunt d'OK Lliga rebrà al HC Coruña (17h) mentre que a l'OK Plata el masculí s'enfrontarà a l'Ordes (20h).

Després de més de tres setmanes, torna l'OK Lliga a Can Xarau. El primer equip femení es veurà les cares amb el HC Coruña en la catorzena jornada del campionat, primera de la segona volta. Partit exigent per un Cerdanyola CH que tancava la primera fase de la competició amb una sòlida victòria a la pista del CP Alcobendas (2-7).

 

Amb el precedent negatiu de la primera volta, derrota 6 a 1 a La Corunya, l'equip espera afrontar un partit totalment diferent on buscarà la sisena victòria a la lliga. Actualment, el conjunt verd-i-blanc és novè a la taula amb 16 punts, en una zona còmode. Per la seva banda, el Hockey Coruña és sisè amb 21, però a una llarga distància de 9 punts respecte a la quarta plaça, que dona accés al play-off pel títol.

 

L'equip cerdanyolenc arriba per aquest partit amb totes les seves jugadores disponibles, amb la bona notícia del retorn de Paula Ferrón a la convocatòria. La número "set" es troba ja gairebé recuperada d'una petita fisura a la costella que va patir fa tres setmanes. Amb la resta de jugadores a punt, el Cerdanyola espera poder mostrar la seva millor imatge per aconseguir el triomf.

 

El partit entre Cerdanyola CH i Hockey Coruña es disputarà el dissabte 3 de febrer a les 17h de la tarda a Can Xarau. Enfrontament corresponent a la jornada 14 de l'OK Lliga Femenina i que es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).

 

Ració doble de partits

 

D'altra banda, tres hores més tard de l'inici del partit d'OK Lliga, arrencarà un nou partit en el mateix escenari (Can Xarau) entre el primer equip masculí i el AC Ordes gallec. El duel, corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga Plata Nord, servirà com a oportunitat perquè l'equip recuperi el camí del triomf després de dues derrotes consecutives. La darrera d'elles patida a la pista del Manlleu (3-1), fins ara l'equip no havia perdut cap partit per més d'un gol de diferència.

 

El partit entre Cerdanyola CH i AC Ordes es disputarà el dissabte 3 de febrer a les 20h del vespre a Can Xarau. Enfrontament corresponent a la jornada 13 de l'OK Lliga Plata Grup Nord.