Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Jornada de Fase Comarcal exitosa pel Cerdanyola Fase Comarcal del Vallès Occidental / PEC Cerdanyola

Jornada de Fase Comarcal exitosa pel Cerdanyola

10 de març de 2023 a les 13:12

El passat dissabte es va disputar la cinquena jornada de la fase Comarcal del Vallès Occidental amb bons resultats pels jugadors del PEC Cerdanyola: 10 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

En la categoria Sub-10, va haver-hi victòries dels tres jugadors del club cerdanyolenc, Cristian Guzmán, Guillermo Fernández i Max Anguita. Dissabte es disputarà la darrera jornada a Rubí. 

 

Pel que fa  a la categoria Sub-12, Izán Lopera, Bruno Rios i Mario Fernández obtindrien la victòria. Per contra, perdien Laura Tornay i Jan Martínez, contra el jugador del Barberà, Grau Barrera en una partida entre dos jugadors que es trobaven amb quatre punts i on el guanyador tenia pràcticament el títol assegurat. Ara, toca guanyar en la darrera i decisiva jornada a Rubí per ocupar lloc de podi. 

 

A la categoria Sub-14, victòries de Ruben Gil i Leonardo Guzmán. Marc Tornay  acabaria la seva partida en taules, mentre que Erik Tello perdria. Amb la seva victòria, Ruben Gil, és virtual guanyador d'aquesta categoria que encapçala amb 5 punts de 5. Per la seva part, Leonardo Guzmán, amb 4, serà probablement el seu rival a la darrera jornada que se celebrarà a Cerdanyola.

 

Per últim, en categoria Sub-16, hi ha hagut victòries de David Gil i Gabriel Celorrio. A falta d’una jornada, David Gil és ja campió d'aquesta categoria. Per tant la darrera jornada, que es disputarà a Cerdanyola, passa a ser intranscendent pel que fa a la primera posició.