Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

Jornades de portes obertes als museus de la ciutat

Jornades de portes obertes als museus de la ciutat

4 d'agost de 2023 a les 8:39

Una bona opció per viatjar durant l’estiu, i en aqueta ocasió viatjar en el temps, és visitar els nostres museus en les jornades de portes obertes programades per al diumenge 6 d’agost.

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver organitza una jornada de portes obertes de 10.30 a 14.30 hores. Hi haurà una visita guiada a les 12 hores al poblat ibèric laietà de Ca n'Oliver, incloent un dels edificis reconstruïts per descobrir com era i com es vivia en un assentament ibèric que va estar habitat entre el segle V i el I aC. L’activitat està recomanada per majors de 10 anys. El Museu i Poblat Ibèric de ca n’Oliver es troba al carrer de València, 19, al barri de Montflorit. 

Per la seva banda, d’11 a 14 hores,  com cada primer diumenge de mes,  el Museu d’Art de Cerdanyola obre les seves portes per descobrir el modernisme d’Ismael Smith, el noucentisme de Josep de Togores, o els sons del paisatge de les Dames de Cerdanyola. El Museu d’Art de Cerdanyola està ubicat al carrer de Sant Martí, 88, en ple centre ciutat.