Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Junts per Cerdanyola considera la gestió del Bosc Tancat com una metàfora del ma...
Junts per Cerdanyola considera la gestió del Bosc Tancat com una metàfora del mal funcionament de l’Ajuntament Joan Sánchez Braut, portaveu Grup Municipal Junts per Cerdanyola

Junts per Cerdanyola considera la gestió del Bosc Tancat com una metàfora del mal funcionament de l’Ajuntament

12 de març de 2024 a les 9:11

Junts per Cerdanyola considera la història de la gestió de la ZEM Bosc Tancat com una metàfora del desastrós funcionament de l’Ajuntament en moltes qüestions, amb pèrdues de documents i litigis perduts als tribunals.

Audios

11-03-2024 Entrevista Joan Sánchez Braut (JxC)

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, qualifica de molt greu que s’hagi extraviat el pla de viabilitat que va entrar l’antic concessionari del Bosc Tancat, Sport Natura Rural, i que ha dut al consistori a perdre un judici. Sánchez Braut afirma que “aquests gravíssims problemes de gestió són una metàfora del funcionament de l’Ajuntament en molts aspectes”.

Sobre la sentència contra els acords plenaris de 2016 i 2028, Sánchez Braut insisteix en que els ha faltat informació i que no han obtingut la resposta demanada als dubtes plantejats, i estima primordial “estudiar ben bé què ha fallat per haver perdut un judici per extraviar un pla de viabilitat”, alertant que “encara hi ha litigis vius amb l’antiga empresa adjudicatària”. 

Un altre tema judicial debatut al Ple va ser la personació de l’Ajuntament en el recurs interposat per diverses entitats del sector immobiliari i la propietat urbana contra la declaració com a zona de mercat residencial tensionat de Cerdanyola. Des de Junts per Cerdanyola ho consideren una bona eina mentre, això sí, “caldria treballar en poder disposar d’un parc d’habitatge públic digne, cosa que no s’està fent”. Sánchez Braut creu que “l’administració ho carrega tot a l’esquena dels propietaris, la qual cosa està bé quan es tracta dels bancs tòxics, però quan es culpabilitza a persones que posen a llogar un pis o un local”.

Sobre les mocions aprovades, Joan Sánchez Braut recorda que “no són d’obligat compliment i acaben depenent de la voluntat del govern de torn”. Des de Junts per Cerdanyola es van sentir especialment al·ludits per la moció d’En Comú Podem per a una gestió eficient en l’acollida de persones nouvingudes, insistint en que “mai hem vinculat immigració a delinqüència i multi reincidència com alguns ens han acusat de fer-ho”.