Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Junts per Cerdanyola lamenta l’habitual deixadesa en temes de recuperació i cons...
Junts per Cerdanyola lamenta l’habitual deixadesa en temes de recuperació i conservació del patrimoni Joan Sánchez Braut, portaveu Grup Municipal Junts per Cerdanyola

Junts per Cerdanyola lamenta l’habitual deixadesa en temes de recuperació i conservació del patrimoni

10 de juny de 2024 a les 12:08

Junts per Cerdanyola celebra l’aprovació per unanimitat del projecte de rehabilitació i adequació interior de Ca n’Ortadó perquè torni a ser el Museu d’Història de Cerdanyola, lamentant però que ara calgui una forta inversió per no haver fet el manteniment que tocava.

Audios

10-06-2024 Entrevista Joan Sánchez Braut (JxC)

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, es mostra content perquè es recupera un equipament que farà servei a la ciutat, però ho veu com “una mostra de com es deixa degradar el patrimoni municipal i després calen fortes inversions per la seva recuperació, tal com ha passat amb la Torre Vermella i pot passar amb Casa Llopis”. 

Junts per Cerdanyola es va abstenir en la modificació de pressupost de 2 milions d’euros perquè es destinen a actuacions en marxa que al acabar però que “a sis mesos d’aprovar el nou pressupost demostra una gran imprevisió o bé que confiaven en el romanents generats per no haver executat inversions”. 

En el capítol de mocions s’aprovava, a instància d’ERC, elaborar el Pla de Desplaçaments d’Empresa (PDE) de l’Ajuntament. Sánchez Braut considera que “es posa una responsabilitat a les empreses quan és l’Ajuntament qui no té el PDE ni ha resolt el problema de la mobilitat”, la qual cosa el fa ser escèptic sobre el compliment d’una moció que podria ser positiva per a la ciutat.

Junts per Cerdanyola va votar a favor de la moció per un alto el foc immediat a Gaza destacant que “es tracta d’una moció presentada per 40 entitats ciutadanes, que no respon als interessos d’un partit concret i que demana aturar la violència sobre la població civil, ja vingui dels terroristes de Hamas o del govern d’ultra dreta d’Israel”. 

En el temps d’audiència ciutadana es van escoltar diverses queixes veïnals per les molèsties ocasionades per establiments d’hostaleria i des de Junts per Cerdanyola estimen que “per una banda cal actualitzar una ordenança de civisme obsoleta i per l’altra realitzar les inspeccions oportunes per fer complir l’actual ordenança de terrasses”.