Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Junts per Cerdanyola valora positivament poder disposar d’una nova ordenança de...
Junts per Cerdanyola valora positivament poder disposar d’una nova ordenança de terrasses

Junts per Cerdanyola valora positivament poder disposar d’una nova ordenança de terrasses

6 de març de 2023 a les 12:32

Junts per Cerdanyola valora positivament poder disposar d’una nova ordenança de terrasses que doni seguretat a restauradors i veïns tot i lamentar la total falta de participació de ciutadania i grups municipals.

Audios

06-03-2023 Entrevista Joan Sánchez Braut (JxC)

El portaveu del Grup Municipal de Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez Braut, reconeix que “calia actualitzar l’ordenança per donar seguretat a restauradors i veïns”, i espera que “sigui útil i no es deixin passar més de vint anys més per anar-la modificats i actualitzant quan calgui”, recordant que “qui ha de garantir el seu compliment és l’Ajuntament, mentre que la taula de seguiment permetrà valorar el compliment de l’ordenança”.

Sánchez Braut creu que la modificació del reglament del cementiri per solucionar una qüestió d’accés a l’adjudicació de nínxols “torna a posar en evidència temes sense solucionar, com tenir encara l’església tancada o pendent de solucionar en un sentit o un altre la instal·lació del crematori”.

Junts per Cerdanyola es va abstenir en la revisió de preus del contracte de recollida de residus a conseqüència de la pròrroga forçosa aprovada al Ple. Junts vincula l’abstenció a la situació general que pateix l’Ajuntament, recordant que “ja fa temps que s’hauria de tenir el nou servei normalitzat i en marxa”. Sánchez Braut reconeix que “la implantació de nous models de recollida, bàsicament reduïts al porta a porta on sigui possible i amb contenidor tancat en zones de més densitat poblacional, estan comportant molts problemes a municipis veïns, i cal acompanyar aquest canvi amb molta informació”.

Junts per Cerdanyola també es va abstenir en la moció introduïda per la PAH criticant els canvis normatius previstos en relació a la desocupació d’habitatges. Sánchez Braut creu que “per una banda l’administració fa poca cosa per oferir solucions a les famílies vulnerables quan cal una aposta ferma per un parc públic d’habitatge i per una altra creiem que la proposta de la PAH va en la línia d’atacar les ocupacions delictives, però deixa de banda les ocupacions conflictives”.

Davant la primera intervenció de representants de Vox a la sala de plens, en temps d’Audiència Ciutadana, Joan Sánchez Braut es manifesta d’acord en bastir una resposta unitària “quan es produeixin intervencions de partits d’ultradreta al Ple defensant allò que és indefensable, no permetent la difusió d’accions antidemocràtiques en un àmbit de democràcia com és el Ple”.