Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Afocer prepara activitats per a la Festa Major de Ripollet
L'Afocer prepara activitats per a la Festa Major de Ripollet Foto: Joan Manel Vera

L'Afocer prepara activitats per a la Festa Major de Ripollet

23 d'agost de 2023 a les 9:42

L’Agrupació Fotocine Cerdanyola-Ripollet organitza, amb motiu de la Festa Major de la ciutat veïna, l’exposició “Les festes de la màscara” i un taller fotogràfic infantil per a infants entre 8 i 12 anys.

L’entitat fotogràfica Afocer, com és habitual durant la celebració de les festes dels dos municipis que representa (Cerdanyola i Ripollet), vol participar de l’activitat cultural prevista per aquests dies.

Amb motiu de la Festa Major de Ripollet del proper cap de setmana, l'entitat ha previst una exposició amb imatges de la Festa Major de Ripollet del 2021 en la que encara estaven vigents mesures restrictives per la pandèmia de la COVID. Malgrat tot, la festa es va poder celebrar i l’Afocer va poder fer de testimoni d’aquesta situació a través de les fotografies dels seus socis.  La mostra es podrà visitar a partir de demà dijous 24 d’agost i fins al 30 de setembre, al Centre Cultural de Ripollet.

Les fotografies són de: Xavi Loncà, Antonia Fuentes, Pere López, Josep Mimó, Manel Navarro, Jordi Prades, J.Manel Requena i Joan Vera “Tito”.

L’exposició, titulada, Les festes de la màscara, serà inaugurada demà dijous a les 19h. 

Paral·lelament a la mostra, l’Afocer també organitza una nova edició del Taller infantil de fotografia per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Cal inscripció prèvia al correu electrònic tito@afocer.cat.