Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L’Agrupació d’EMDs de Catalunya continua treballant per impulsar la nova Llei d’...
L’Agrupació d’EMDs de Catalunya continua treballant per impulsar la nova Llei d’EMDs

L’Agrupació d’EMDs de Catalunya continua treballant per impulsar la nova Llei d’EMDs

28 de març de 2024 a les 11:19

En el marc de la celebració del 30è aniversari com a EMD del poble de Jesús dissabte passat, es va ser fer una Assemblea Extraordinària de l’Agrupació d’EMDs de Catalunya amb la participació del president de l'EMD de Bellaterra.

En l'assemblea es va aprovar la confecció urgent d’un manifest, sota el nom de “Declaració de Jesús”, que contempla unes demandes als partits polítics que participaran en les Eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de Maig. 

Concretament, es demanarà als partits polítics que incloguin en els seus programes la tramitació d’una llei pròpia de les EMDs.

El president de l’EMD de Bellaterra, Josep Maria Riba,  membre de la Junta rectora de l'Agrupació d'EMDs de Catalunya, va participar en aquesta l'Assemblea, així com en alguns dels actes de celebració del 30 aniversari de l’EMD de Jesús. A més a més, també va signar en el Llibre d'Honor.

El passat 20 de gener s’havia celebrat l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació d’EMDs, a l’EMD de Vilamitjana, vinculada a l’Ajuntament de Tremp, per tal d’iniciar el rellançament de l’Agrupació.