Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L’Agrupació Musical obre els actes d’aniversari amb música de videojocs en un At...
L’Agrupació Musical obre els actes d’aniversari amb música de videojocs en un Ateneu adherit a Cap butaca buida Imatge del Concert al castell de 2023 dedicat als videojocs (N. Puentes)

L’Agrupació Musical obre els actes d’aniversari amb música de videojocs en un Ateneu adherit a Cap butaca buida

7 de març de 2024 a les 10:48

La banda i la coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) oferiran el 16 de març el concert “Música de la Petita Pantalla” com un primer acte de la celebració del 25è aniversari de la banda i el 20è de la coral. El teatre Ateneu serà l’escenari de l’actuació participant en la iniciativa Cap butaca buida.

La banda i la coral s'endinsaran en el món de la música dels videojocs, recuperant l’esperit de l’últim Concert al Castell de Sant Marçal, Un Castell de Videojocs. Sota la direcció del director musical Raul Lacilla i Manel Cubeles, les dues formacions de l'Agrupació presentaran un repertori seleccionat d'obres que destaquen la vàlua i la riquesa d'aquest gènere musical tan desconegut pel gran públic.

Música de la Petita Pantalla, que s’oferirà al teatre Ateneu el 16 de desembre a  les 19 hores, té com a objectiu apropar el públic a aquest gènere desconegut, demostrant com la música dels videojocs no només acompanya l'acció a la pantalla, sinó que també posseeix una bellesa i una profunditat que mereixen ser apreciades per si mateixes. Des de melodies èpiques fins a peces atmosfèriques, el concert oferirà una experiència musical única amb l’objectiu de captivar a joves i adults per igual.

Cap butaca buida 

El concert s’emmarca dins la iniciativa Cap Butaca Buida, a la qual s’ha sumat l’Ajuntament de Cerdanyola, i que vol omplir totes les butaques dels teatres catalans destacant la importància social de les arts escèniques. Cap butaca buida neix amb el propòsit d’arrelar una Diada Nacional del Teatre a l’alçada d’altres jornades culturals massives com Sant Jordi i l’objectiu ambiciós de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques

Entrades ja a la venda 

Les entrades per a Música de la Petita Pantalla ja són a la venda al web www.amcv.cat (cliqueu) a un preu de 5€ i a la taquilla de l'Ateneu de Cerdanyola des d’1 hora abans del concert.