Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Ajuntament convoca el concurs del cartell de la Festa Major del Roser de Maig...
L'Ajuntament convoca el concurs del cartell de la Festa Major del Roser de Maig 2024

L'Ajuntament convoca el concurs del cartell de la Festa Major del Roser de Maig 2024

28 de febrer de 2024 a les 10:04

L’Ajuntament de Cerdanyola convoca el premi pel disseny del cartell de la Festa Major del Roser de Maig 2024 i el premi pel disseny del dibuix infantil que serà la imatge de la programació infantil de la festa major.

El Roser de Maig comença a escalfar motors i el primer pas serà decidir el cartell que anunciarà enguany la Festa Major. Un any més, l'Ajuntament de cerdanyola organitza un concurs obert a la ciutadania amb dues modalitats: una per a majors de 16 anys (modalitat B) per escollir la imatge de la festa i l'altra per a menors de 16 anys (modalitat A) per a la imatge de la programació infantil. En ambdós casos, les obres presentades han de ser originals i inèdites, realitzades lliurement pel que fa a la tècnica emprada i el concepte que s’hi vol plasmar. Cada concursant podrà presentar una sola obra. 

La mida del cartell haurà de ser DINA3 (29,7 x 42 cm) i es podrà utilitzar un nombre il·limitat de tintes, preferiblement planes per a les dues modalitats. Hi haurà de constar el text:

Festa Major del Roser de Maig 2024

Del 3 al 6 de maig

És imprescindible que hi figurin els logotips de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el de Cerdanyola Ciutat del Coneixement en la part inferior esquerra. El de la Diputació de Barcelona s’haurà de col·locar a la part inferior dreta, precedit del text 'Amb la col·laboració de'.

El termini de presentació dels originals d’ambdues modalitats serà de l’1 al 18 de març. Les obres caldrà presentar-les presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dins d’un sobre blanc i tancat que s’ha d’acompanyar de la sol·licitud específica, indicant a quina de les dues modalitats s’opta. Aquesta es pot obtenir a l’OAC o descarregar-la de l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. 

Les obres guanyadores cediran els drets de reproducció a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, que el podrà editar en qualsevol format i en exclusiva sempre que ho cregui convenient. L’autoria haurà de renunciar a qualsevol dret de publicació i difusió, si bé se li reconeixerà la propietat intel·lectual.

Veredicte

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 22 de març. La persona guanyadora de la modalitat A percebrà com a premi un smartwatch. La que guanyi la modalitat B percebrà la quantitat de 630 euros, als quals s’haurà de descomptar els impostos segons normativa vigent.

Web del Concurs del Cartell de la Festa Major del Roser de Maig