Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L’Ajuntament homenatja a les persones de la ciutat que fan 80 anys
L’Ajuntament homenatja a les persones de la ciutat que fan 80 anys

L’Ajuntament homenatja a les persones de la ciutat que fan 80 anys

10 de maig de 2024 a les 8:24

Els jardins de Ca n'Ortadó van acollir el primer dels actes d'enguany de reconeixement a les persones que al llarg del 2024 compleixen 80 anys.

Enguany es celebraran tres actes en el mes de maig com a reconeixement i homenatge a les persones de la ciutat de fan 80 anys durant el 2024. El primer va ser ahir i els altres dos tindran lloc el dimecres 15 i 22 de maig.

L’alcalde, Carlos Cordón, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, van participar en el primer acte d'homenatge a 38 persones de la ciutat que fan 80 anys. Durant l'any seran 463 les persones que han complert o compliran 80 anys a Cerdanyola.

La recepció es va dur a terme ahir dimecres a la tarda i va servir per retre homenatge al primer grup de persones nascudes al 1944. Va començar amb l'actuació de la Cuarentuna de Barcelona, i a continuació, es va fer el lliurament d’un diploma de reconeixement a les persones que han fet o faran 80 anys enguany que també van ser obsequiades amb un record. L’acte també va servir per informar-les de les activitats i els serveis que des de l'Ajuntament s'ofereixen a la gent gran de la ciutat.

Des del govern municipal es treballa fermament per fomentar la promoció de les polítiques intergeneracionals. El reconeixement i homenatge a les persones que compleixen 80 anys forma part del Programa de Gent Gran Activa, i té l’objectiu de posar en valor la seva aportació a la societat.