Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • L'Ajuntament ofereix el taller 'Coneix el mercat laboral' per descobrir oportuni...
L'Ajuntament ofereix el taller 'Coneix el mercat laboral' per descobrir oportunitats de treball

L'Ajuntament ofereix el taller 'Coneix el mercat laboral' per descobrir oportunitats de treball

2 de febrer de 2023 a les 10:19

La finalitat del taller és que els participants coneguin i s’acostin a les oportunitats de treball de Cerdanyola i descobrir les empreses que busquen personal al municipi i rodalies així com els sectors amb més demanda de personal.

Aquest dimarts, 7 de febrer, tindrà lloc el taller Coneix el mercat laboral impartit per l’Àrea de Formació i Ocupació del Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola emmarcat dins del Programa Orienta 2022

Els participants descobriran sectors i empreses que busquen personal a la nostra zonai, més en profunditat, el cas de  4 empreses: els perfils que busquen, els seus valors, les competències més buscades i com fan els processos de selecció.

A la part final del taller, s'exposaran quins són els punts més importants per preparar la pròpia candidatura amb eficàcia.

Aquesta és una de les accions contemplada dintre del Programa Orienta 2022, junt amb dos tallers més i diverses activitats en col·laboració amb le m/es-es/foto/companeros-de-cultiv s empreses. Es tracta de que les empreses puguin donar-se a conèixer entre la població activa per atraure el millor talent i que les persones que busquen feina potenciïn les possibilitats d’ocupació.

Descobrir oportunitats de feina

Els objectius del taller són descobrir les oportunitats de feina que ofereix Cerdanyola, conèixer el perfil de les empreses contractants i aprendre a fer auto candidatura.

Aquest taller va dirigit a persones demandants d’ocupació en situació d’atur i a persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral i han d’estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació (SOC) amb la demanda activa en el moment de realitzar la inscripció al taller.

Les persones interessades en participar es poden adreçar a l’oficina de treball corresponent, o bé a la Masia Can Serraparera a través del correu electrònic ruizme@cerdanyola.cat o trucant al 93 594 70 50 extensions 2247/3024.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Les accions són sense cost per a les persones participants

El taller es realitzarà del dimarts 7 de febrer de 10 a 11:30 h a la Masia Can Serraparera (avinguda de Roma,s/n)