Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • L'Ajuntament ofereix nous cursos de formació ocupacional FOAP per al 2023
L'Ajuntament ofereix nous cursos de formació ocupacional FOAP per al 2023 Foto de Danial Abdullah a Pexels: https://www.pexels.com/

L'Ajuntament ofereix nous cursos de formació ocupacional FOAP per al 2023

13 de gener de 2023 a les 9:23

L’Ajuntament de Cerdanyola ha fet pública la convocatòria FOAP 2022 que inclou els Certificats de Professionalitat (CP) d'Activitats administratives en relació amb el client; de Soldadura amb electrodes, revestit i TIG; d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i d'Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques.

Els cursos de formació ocupacional FOAP, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, estan adreçats a persones preferentment en situació d’atur. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Tots els cursos CP són títols oficials que atorguen certificat de professionalitat. A més, a banda de la part teòrica, inclouen pràctiques en empresa.

 

Durant aquest curs 2023 s’impartiran els següents Certificats de Professionalitat (CP):

  • CP Activitats administratives en relació amb el client (840 hores)
  • CP Soldadura amb electrodes, revestit i TIG (720 hores)

Els requisits per accedir-hi a aquests CP són (qualsevol d'aquests):

-Graduat ESO i/o Graduat de la EGB.
-Certificat de professionalitat de nivell 2
-Certificat de professionalitat de nivell 1, de la mateixa família i àrea professional
-Accés a cicles formatius de grau mitjà
-Accés a la universitat per a majors de 25 anys o de 45 anys

  • CP Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (470 hores)
  • CP Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques (260 hores)

Per accedir a aquests dos certificats no es requereixen requisits acadèmics ni professionals, tot i que cal tenir prou habilitats de comunicació lingüística que permetin l’aprenentatge.

A més dels requisits especificats a cada CP, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball (com a demandant d'ocupació i/o millora laboral/formativa en el cas d'estar en actiu o en situació d'ERTO) i tenir entre 16 i 65 anys.

Els horaris previstos per a tots els cursos seran de dilluns a divendres al matí (entre les 08:00h i les 15:00h).

 

Les persones interessades en participar en el procés de selecció per realitzar alguna de les accions formatives poden adreçar-se de forma presencial al Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n). També es pot demanar més informació trucant al 93.594.70.50, enviant un correu electrònic a formacio@cerdanyola.cat o accedint al web www.cerdanyola.oberta.cat