Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • L'Ajuntament ofereix tallers per a persones emprenedores i empresàries
L'Ajuntament ofereix tallers per a persones emprenedores i empresàries

L'Ajuntament ofereix tallers per a persones emprenedores i empresàries

4 d'octubre de 2023 a les 8:48

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac.

El Servei de Promoció Econòmica ha obert el termini d'inscripcions per als tallers del cicle de formació empresarial 2023. Enguany, els tallers se centren majoritàriament en el món digital sense deixar de banda altres aspectes empresarials com conceptes econòmics i financers. La formació que s'ofereix són cinc tallers, quatre d'ells en línia i un presencial, amb una durada d'un o dos dies.

Els tallers

El primer taller serà 'Tik Tok per a negocis', serà en línia i es farà el 16 i 17 d'octubre, de 9:30 a 13:30 h. La formació se centrarà a aprendre a crear campanyes i contingut creatiu per difondre productes o serveis.

El segon porta per títol 'Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet' i es durà a terme de forma presencial el 26 d'octubre, de 9:30 a 13:30 h. El curs ajudarà les persones assistents a dissenyar una estratègia, optimitzat el posicionament i aprendre a mesurar l'impacte de les accions, amb l'objectiu d'ampliar la cartera de clients de proximitat.

El 2 i 7 de novembre s'impartirà el taller 'Costos, marges i beneficis. Per què no és el mateix facturar que guanyar diners?'. La formació serà en línia i es farà de 9:30 a 13:30 h i servirà per aprendre a calcular els preus de venda, analitzar costos i marges per obtenir que el negoci sigui rendible. Alhora, les persones assistents podran conèixer eines digitals per millorar la gestió del dia a dia.

La quarta proposta serà el taller 'Crea dissenys visuals impactants i aprèn a viralitzar-los' i es farà el 14 de novembre, de 9:30 a 14 h en línia. Aquest taller ensenyarà a fer infografies i generar contingut atractiu per aconseguir viralitzar les publicacions.

El darrer dels cursos se centrarà en 'La protecció de dades a l'empresa' i s'impartirà el 27 i 29 de novembre de 9:30 a 13:30 h en línia. Durant el taller es parlarà de conceptes legals, responsabilitats i l'aplicabilitat de tot el tractament de dades per als documents i web amb casos pràctics amb casuístiques reals.

Per a més informació i inscripcions cal accedir a www.cerdanyolactiva.cat/emprenedoria

Per a resoldre dubtes es pot enviar un missatge a emprenedoria@cerdanyola.cat