Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • L’Ajuntament posa en marxa un nou programa per fer valdre el lideratge femení
L’Ajuntament posa en marxa un nou programa per fer valdre el lideratge femení Seu del Servei Municipal d'Ocupació

L’Ajuntament posa en marxa un nou programa per fer valdre el lideratge femení

15 de febrer de 2023 a les 11:43

El programa formatiu Cerdanyola Women Corporate es desenvoluparà del 17 de març al 30 de juny, tindrà una durada de 60 hores i és gratuït.

El Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa la primera edició del programa de lideratge d’alta direcció, Cerdanyola Women Corporate, adreçat a dones directives i  empresàries, amb l’objectiu d’impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses i  detectar i visibilitzar el talent femení del territori. El programa es fa en col·laboració amb l’associació dones directives, empresàries i professionals ADE Vallès i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 Cerdanyola Women Corporate, és un programa de capacitació, acompanyament i creixement fet des de la perspectiva de gènere, on les dones participants podran accedir a continguts, eines i recursos de la mà de professionals expertes, que les ajudarà a progressar professionalment i les capacitarà per ocupar llocs de decisió a l’empresa.

 El programa s’estructura en tres blocs:

 1) Habilitats directives: lideratge, comunicació, negociació, visió estratègica, creativitat, innovació i RSC.

 2) Generació de xarxa de networking i brànding: networking i brànding des de l’èsser, networking amb perspectiva de gènere i networking des del fer.

 3) Pla estratègic: elaboració d’un pla estratègic.

El programa formatiu de lideratge conscient es desenvoluparà del 17 de març al 30 de juny, tindrà una durada de 60 hores i és gratuït. Les dones interessades en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions en aquest enllaç.

La formació tindrà lloc a la Masia de Can Serraparera, seu del Servei Municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i consitirà en sessions presencials en grup, dinàmiques i participatives, acompanyades de sessions d'orientació, i sessions virtuals de mentoria per treballar de forma individualitzada.

Fulletó informatiu Programa Cerdanyola Women Corporate