Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • 'L'alcalde al teu barri' visita Serraperera i Cerdanyola 2000
'L'alcalde al teu barri' visita Serraperera i Cerdanyola 2000

'L'alcalde al teu barri' visita Serraperera i Cerdanyola 2000

22 de febrer de 2024 a les 9:35

Les persones interessades en participar a la trobada poden fer la sol·licitud fins al 5 de març, omplint el formulari o trucant al telèfon 617 69 78 22.

Després de la primera experiència al barri Banús-Bonasort, la segona sessió del projecte ‘L’alcalde al teu barri’ es trasllada a Serraparera i Cerdanyola 2.000. El dijous 7 de març l’alcalde, Carlos Cordón, es trobarà amb els veïns i veïnes, entitats i/o empreses d’aquests barris que ho hagin sol·licitat prèviament a través del formulari o trucant al  617 69 78 22. El termini per fer la sol·licitud acabarà el dimarts 5 de març i el dia 6 es notificarà a les persones interessades l’hora i lloc de la trobada.

Aquesta iniciativa neix com un projecte integrador. L’alcalde visitarà els diferents barris de la ciutat per conèixer les inquietuds i necessitats dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques, escoltant-los, parlant amb ells i, sobretot, articulant una via de comunicació propera que permeti resoldre les diferents problemàtiques de cada territori.  Durant la primera sessió, realitzada el 8 de febrer a Banús-Bonasort, l’alcalde va mantenir una desena de trobades informals amb veïns i comerços del barri. Les principals preocupacions i peticions dels veïns i veïnes van girar al voltant de temes sobre l’espai públic com ara parcs, jardins, asfalt, terrasses.

 A més, el mateix dijous es va fer una reunió informativa amb els veïns i veïnes per explicar la segona fase del projecte de reurbanització de l’àmbit de Santa Marcel·lina.

De les trobades de l’alcalde amb la ciutadania sorgiran propostes que, una vegada estudiades i consensuades, resultaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora dels bar