Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L'alumnat de l'Institut Jaume Mimó acaba el curs amb un darrer programa a Cerdan...
L'alumnat de l'Institut Jaume Mimó acaba el curs amb un darrer programa a Cerdanyola Ràdio

L'alumnat de l'Institut Jaume Mimó acaba el curs amb un darrer programa a Cerdanyola Ràdio

19 de juny de 2024 a les 10:52

L'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3FM) han tancat el curs 2023-2024 amb una nova col·aboració. L'alumnat de 2n d’ESO han prepararat un programa de ràdio, emès avui, des de les assignatures d’història i música.

Audios

19-06-2024 Programa Mimó darrer trimestre

L'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó han participat, per darrera vegada en aquest curs 2023-3024, a la programació de Cerdanyola Ràdio. Els joves preparen un programa radiofònic dues matèries del curs, història i música. A història defineixen els personatges dels que volen parlar que, tot i no ser reals, han de ser versemblants i preparen el que volen explicar sobre ells. Treballen els textos i els guions. A música els alumnes enregistren les històries amb efectes sonors i músiques. I finalment, els alumnes acudeixen a la ràdio on poden enregistrar els seus programes. Finalment, aquests treballs s’emeten a través del 105.3 FM, el dial de Cerdanyola Ràdio.

Aquesta col·laboració es ve realitzant des d'abans de la pandèmia, tot i que el seu format ha anat canviant degut a la incidència del Covid en els darrers anys. 

El programa de l'alumnat de 2n del Grup 22 de l’Institut Jaume Mimó és el següent:

L'alumnat participant ha estat: Héctor García, Roc Fernández, Albert Casamián, Rayan Riani, Andrea Rodríguez, Hanna Lorca, Mariona Tomàs, Aitana Terrados, Laia Vázquez, Nora Benito, Jan Martínez, Ainara Fernández, Enric Velasco, Adrián Díaz, Emilly Herrera, Carla Seisdedos, Sofía Torrealba, Nacho Morellón, Rafa Massachs, Páris Pérez i Sara Andrade

Galeria d'imatges