Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L’Associació d’Artistes Plàstics presenten l’exposició col·lectiva Paisatges d’a...
L’Associació d’Artistes Plàstics presenten l’exposició col·lectiva Paisatges d’aigua dolça a la Sala Elisa Arimany Exposició Paisatges d'aigua dolça

L’Associació d’Artistes Plàstics presenten l’exposició col·lectiva Paisatges d’aigua dolça a la Sala Elisa Arimany

6 de febrer de 2024 a les 11:09

Paisatges d’aigua dolça és una exposició col·lectiva on hi participen 28 artistes de l’associació amb l'aigua dolça com a punt de referència en un any continuat de sequera que posa en perill aquests paisatges que són un regal per als sentits.

Audios

06-02-2024 Marutxi Beaumont

La portaveu de l’Associació, Carme Brasó, explica que cada any busquen un tema vinculat a l’actualitat i enguany es va decidir fer una sortida al Delta de l’Ebre per imbuir-se del paisatge d’aigua, de reflexes, i anar prenent apunts per preparar la col·lectiva que ara es presenta.

La presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics, Marutxi Beaumont, apunta que "la feina dels artistes és molt solitària i experiències com la sortida al Delta acaben essent enriquidores perquè permet la confluència de diferents punts de vista i el diàleg en torn qüestions com l’art o temes d’actualitat".

Beaumont destaca que "els paisatges del Delta ofereixen molts elements per treballar i han permès bastir una exposició variada, amb diverses tècniques i materials per aproximar-se a un tema comú des de perspectives diferents per crear un espai de llenguatge".

L'exposició Paisatges d'aigua dolça es podrà visitar fins el 21 de març a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola.