Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

L'Ateneu esdevindrà aquest estiu un univers màgic

L'Ateneu esdevindrà aquest estiu un univers màgic

15 de maig de 2024 a les 11:01

L’Escola d’Arts de l’Ateneu proposa aquest estiu als infants d’EI 5 fins a 6è d’EP un viatge fantàstic per l’univers de l’art visitant el món del circ, un teatre ple d’estrelles, la constel·lació de la dansa i la galàxia multicolor de la plàstica. Les inscripcions ja estan obertes i s'allargaran fins al 3 de juny.

A teatre els menuts i les menudes es convertiran en aventurers intergalàctics  per viatjar en una nau espacial i viure petites aventures. També viatjaran per la foscor de la llum negra per descobrir universos plens d’estrelles, meteorits, planetes ...

A circ es partirà del constant moviment dels planetes. Es faran tombarelles i salts, rodolant al voltant de matalassos. L’univers està en perfecte equilibri. Des del taller es desafiarà la gravetat, intentant equilibris acrobàtics de 2, de 3 i ... de grup sencer. Es llançaran pilotes i altres elements de malabars, per tal de mirar com volen i tornar-los a agafar. Si hi ha sort, potser s’arribarà a veure platets volants sobre dels caps dels cursetistes.

A plàstica i mitjançant el reciclatge i la pintura, els infants es transformaran en astronautes per descobrir tot un univers ple de planetes i colors.

I a dansa es viatjarà amb el cos a diferents constel·lacions. Es ballarà amb l’espiral d’Andròmeda, es provarà de caminar sobre l’aigua com Orió, buscaran l’elegància del moviment igualant la bellesa de Cassiopea i s’utilitzarà el poder de Perseu de convertir en pedres tot allò que es mou. Tot salpebrat amb molta imaginació i ganes de ballar!!.

L’Univers de les Arts es farà del 25 al 28 de juny i de 9 a 13 h. Hi ha l’opció de canguratge de 8 a 9 i de 13 a 14 h.

S’estableixen tres categories, en funció de les edats:

-Petits: EI5 i 1r d’EP (2018, 2017)

-Mitjans: 2n, 3r i 4rt d’EP (2016, 2015, 2014)

-Grans: 5è i 6è d’EP (2013, 2012)

Inscripció:

El període d’inscripció ja està obert i s'allargarà fins al 3 de juny. No s’admetran fulls d’inscripció fora d’aquest termini.

El full d’inscripció es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la recepció de l’Ateneu i a la seu electrònica de la web de l’Ajuntament. Només s’admetran els fulls d’inscripció específic de les activitats d’estiu de l’Ateneu.

En omplir el full de sol·licitud d’inscripció caldrà posar-hi la informació següent: dades de l’alumne i del tutor i el nom del curs a realitzar.

Caldrà adjuntar, amb el full d’inscripció, la documentació següent: fotocòpia del DNI del tutor de l’alumne, fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne, fotocòpia del carnet de vacunació de l’alumne i si l’alumne és beneficiari d’algun tipus de de deducció (per discapacitat o per tarifació social), la documentació acreditativa.

Es pot presentar el full d’inscripció amb la documentació adjunta al Registre Municipal de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia o de forma telemàtica a la Seu Electrònica del web municipal. https://www.cerdanyola.cat/seu-electronica/tramits/sollicitud-dinscripcio-les-activitats-destiu-de-lateneu

Posteriorment, i en comprovar la documentació, l’Escola d’Arts de l’Ateneu confirmarà la plaça.

Per a més informació podeu accedir a https://www.cerdanyola.cat/seu-electronica/tramits/sollicitud-dinscripcio-les-activitats-destiu-de-lateneu , traslladar la consulta al següent correu electrònic escolaartsateneu@cerdanyola.cat o bé trucar al telèfon 935 808 888 (ext. 3257 o 3870)