Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Ateneu proposa una àmplia oferta de formació artística per al curs 2024-2025
L'Ateneu proposa una àmplia oferta de formació artística per al curs 2024-2025

L'Ateneu proposa una àmplia oferta de formació artística per al curs 2024-2025

11 de juny de 2024 a les 11:18

Les matèries ofertes es proposen en diversos nivells, organitzades en noranta grups horaris per a facilitar que en pugui gaudir tothom. Les inscripcions als cursos i els tallers ja estan obertes.

L'oferta de l'Ateneu Escola de les Arts per al curs 2024-2025 serà àmplia i variada en tots els àmbits d'actuació. S'han dissenyat cursos i activitats pensats perquè tothom, des d'infants, passant per joves i persones adultes puguin fer activitats de lleure i formatives al llarg del curs 2024 – 2025.

L'Escola d'Arts Plàstiques proposa tallers i cursos per a infants i joves, com plàstica per infants i art per a joves. L'oferta es complementa amb tallers de tècniques adreçades, principalment, a les persones adultes. Pintura a l’oli, pintura amb acrílic, tècniques mixtes, il·lustració i art digital, dibuix, Urban Sketching, dibuix urbà, estampació i gravat, ceràmica, escultura, joieria i arts decoratives.

L’Aula de teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. Des de propostes per representar contes, treballar l’expressió dramàtica, teatre 1 i teatre 2 i diversos graus de teatre per a joves i adults.

L'Escola de Dansa ofereix diferents nivells de dansa creativa, dansa clàssica ballet, dansa expressió adults i jazz adults.

Quant a les Tècniques de consciència corporal s’ofereixen cursos de microgimnàstica en format presencial i també on line, a través de Teams.  La microgimnàstica es basa en un treball de Consciència Corporal Activa i actua permetent-nos prendre consciència, desbloquejar la respiració, alliberar les tensions físiques, calmar l’estrès i les tensions mentals i emocionals, aprendre bons hàbits corporals i, en definitiva, recuperar l’equilibri cos-ment.

Inscriure's als cursos i tallers de l’Ateneu

El període per a fer les inscripcions als cursos i tallers de l'Ateneu 2024 - 2025 es va obrir ahir dilluns, 10 de juny i romandrà en marxa fins que s’omplin els grups proposats.

Per formalitzar les inscripcions caldrà obtenir el full de sol·licitud d’inscripció i el llistat de cursos a l’OAC, la recepció de l’Ateneu, la seu electrònica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès o a la part final d'aquesta notícia.

Cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal (cal disposar de signatura electrònica).

L’Escola d’Arts de l’Ateneu tramitarà les sol·licituds per estricte ordre d’arribada i comunicarà la confirmació o denegació de la inscripció en funció del nombre de places disponibles en cada cas.

La comunicació es realitzarà per correu electrònic o telèfon a la persona interessada.

L'Ateneu tanca el mes d’agost i l’horari durant juliol, els dies feiners, serà de 8 a 22 hores.

Model de sol·licitud d'inscripció als cursos i tallers de l'Ateneu

Llistat de codis dels curs 2024 - 2025