Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • L'EMD demana complir les normes de recollida de brossa per minimitzar la presènc...
L'EMD demana complir les normes de recollida de brossa per minimitzar la presència de senglars Un senglar burxant en un contenidor de brossa (Foco: EMD de Bellaterra)

L'EMD demana complir les normes de recollida de brossa per minimitzar la presència de senglars

19 de juny de 2024 a les 7:44

L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra fa una crida a respectar les normes de recollida de brossa per evitar agreujar la problemàtica de la presència de porcs senglars a la zona.

Des de l’EMD apunten que “no és estrany veure pels nostres carrers senglars buscant aliment a les papereres i contenidors on poden trobar restes orgàniques” i que també es veu sovint que aquests animals “s'acosten a les escombraries que es treuen fora de les hores previstes per a la recollida selectiva”. Davant d’aquesta situació, l'EMD recomana seguir les normes de la recollida de brossa per evitar aquestes situacions.

Paral·lelament, els responsables de l’Entitat bellaterrenca estudien com mitigar les conseqüències provocades pels senglars, “sempre buscant l'equilibri i el respecte pel nostre entorn”. Per això, l’EMD demana a la ciutadania que sigui  “curosa a l'hora de treure els cubells de brossa quan toca, per tal de minimitzar aquest problema”.