Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • L'Escola d'Arts de l'Ateneu ha preparat el programa de tallers Xof! per a l'esti...
L'Escola d'Arts de l'Ateneu ha preparat el programa de tallers Xof! per a l'estiu

L'Escola d'Arts de l'Ateneu ha preparat el programa de tallers Xof! per a l'estiu

16 de maig de 2023 a les 9:50

L’Escola d’Arts de l’Ateneu proposa tallers de dansa, teatre, plàstica i circ per a infants de P5 a 6è de primària. Es faran del 26 al 30 de juny. El període d’inscripció al XOF! anirà del 17 de maig al 2 de juny.

L’Escola d’Arts de l’Ateneu proposa uns tallers d’estiu amb l’aigua com a element inspirador, com a motor i impuls de la creació i la vida. Es faran tallers de dansa, teatre, plàstica i circ, pensats perquè els infants participants es submergeixin en un mar ple d'activitats divertides relacionades i inspirades en aquest bé comú i escàs que és l'aigua.

A teatre els participants s’endinsaran en l’extens tema de l'aigua per trobar-hi personatges, espais dramàtics, decorats i objectes amb els que crear i viure petites històries.

A dansa, mitjançant el joc i la dansa jugaran a experimentar els diferents estats de l'aigua i descobriran la relació de l'aigua amb el cos, la vida i el moviment, i viatjaran amb la imaginació a diferents paisatges i entorns rics en aigua.

A plàstica, amb els més petits es convertiran en bussejadors per descobrir el fons marí ple de peixos, crancs, cavallets de mar, i tantes i tantes bestioles aquàtiques, amb el grup de mitjans surfejaran grans onades, de tota mida i color, il·lustrant-les amb recursos com el collage i l'estampació i amb els grans crearan peixos tropicals de paper maixé, reals o imaginaris, plens de formes, volums i colors.

A circ saltaran com els dofins en un mar de matalassos, faran malabars amb més braços que un pop i construiran castells sense aigua ni sorra: els faran amb els companys i les companyes, que són molt ferms i valents.

Inscripció

El període d’inscripció anirà del 17 de maig al 2 de juny. No s’admetran inscripcions fora d’aquest termini.

El full d’inscripció es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la recepció de l’Ateneu i a la seu electrònica de la web de l’Ajuntament. Només s’admetran els fulls d’inscripció específic de les activitats d’estiu de l’Ateneu.

En omplir el full de sol·licitud d’inscripció caldrà posar-hi la informació següent: dades de l’alumne i del tutor i el nom del curs a realitzar.

Caldrà adjuntar, amb el full d’inscripció, la documentació següent: fotocòpia del DNI del tutor de l’alumne, fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne, fotocòpia del carnet de vacunació de l’alumne i si l’alumne és beneficiari d’algun tipus de de deducció (per discapacitat o per tarifació social), la documentació acreditativa.

Es pot presentar la inscripció amb la documentació adjunta al Registre Municipal de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia o de forma telemàtica a la Seu Electrònica del web municipal

Posteriorment, i en comprovar la documentació, l’Escola d’Arts de l’Ateneu confirmarà la plaça.

Per a més informació podeu accedir a https://www.cerdanyola.cat/seu-electronica/tramits/sollicitud-dinscripcio-les-activitats-destiu-de-lateneu , traslladar la consulta al següent correu electrònic escolaartsateneu@cerdanyola.cat o bé trucar al telèfon 935 808 888 (ext. 3257 o 3870)

Fulletó de les activitats d’estiu per a infants a l’Ateneu